最近睇緊邊套韓劇? 【17】

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
講幾個關聯字就可以做leader
仲有錄音果到老土到
不過劇本睇到而家都好偏心男二
有睇過 劇情一般 我主要都係睇人
想問下啲運鏡係咪真係佢sell得咁靚
好似話套劇主打close up同埋靚嘅運鏡
有無人睇kairos 第左一集,好似唔錯
黃viu見到有境遇之數所以去睇
伏到跳舞,新果集睇一半都頂唔緊
仲衰過那個男人的記憶法尾二果集
成套野拖到
暫時幾好睇
點算我係咪越黎越師奶點解我會覺得panthouse好好睇
佢地啲老公都係做過上流生活(又係做仆街,出劇講佢地細個做錯野無限掩蓋)唔知有冇人記得呢套劇
不過今次申成祿去左拍kairos換左被告人個boss個做大佬(我真係唔記得晒佢地啲名

今次又係做大仆街

睇埋最尾同預吿 睇到火到嚟 唔明點解自己會追呢套
一開始寫到個女主暗戀十年
然後已經瀨瀨地野寫佢走去搵男二做水抱
到正式同男主一齊兩集咁大把
話同男主一早走結果唔走,之後long d一段時間就分手
仲以為係輕鬆小品,原來係瘋狂誤會鬧交分手拖戲拖夠16集既劇黎
用左一星期睇哂機智監獄生活
Cls好睇到
請回答+機智系列真係品質保證
最尾漢陽個結局
今個星期呢兩集完全係浪費時間 勁拖
DoDoSolSolLaLaSol 超好睇!
幾好睇,個個都想害男主咁
綠咗都唔知好慘
冇啦啦又分手,真係好on9,格硬拖真係睇唔落去
真係為左睇啊ong先睇落去
個英熙又係咁推走未婚夫
PO 個對又突然可以一齊
@漂亮虎咚咚

【熱帖】 被很多人選為人生電視劇的類型劇推薦:《秘密森林》,《信號》,《火星生活》,《重擊》,《我的大叔》,《棒球大聯盟》
類型劇具體指那些不以浪漫愛情為主線,進展迅速劇情緊湊的電視劇。對於不喜歡看韓式浪漫愛情的觀眾來說,是很好的選擇。評論補充:《死因》,《幽靈》,《監視者》,《特殊失踪專案組:失踪的黑色M》,《鬼客》,《365逆轉命運的一年》也都值得一看

係咪李屍朝鮮開始引發左喪屍朝

今年已經有套偵探,下年又有喪屍片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞