最近睇緊邊套韓劇? 【17】

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
有愛情線
斷估點都有啲
佢老婆仲要出軌,之後感情上一定寄托係女主度
又靚又好戲
期待之後男女主會唔會喺保留新記憶之下相遇
愛我的間諜 唔覺呢度有人講
男角麻麻地
睇落點....第一集睇到一半無睇
有睇
頭4集都悶......睇下停下
到第5集先覺得好睇左
前任坦白左, 要女主幫忙, 所以要呃現任
前任同現任暗地裡鬥既情節幾好睇
係 頭四集著墨咗係男女主之前嘅感情問題多啲,當佢哋互相都釋懷咗之後到第5集集中番間諜任務嘅內容時就好睇番好多
18歲
https://youtu.be/8gOrNGMkacg

出左第一版預告啦
好搞笑
系有少少膠,唔知似咪初期拍得膠啲搵到搞笑位,但第5集開始感覺間諜調查開始認真番少少 咁之後睇吓愛情同間諜任務兩者平衡做得會唔會更好 頭四集真係比較偏重咗男女主之前嘅感情關係上
金正鉉個病好返未 睇新聞見佢試過記者會閪面
應該好返啦掛,之前拍愛的迫降都冇咩問題,
狀態幾好呀
系你老母
我有種想法係 劉寅娜其實都係間諜 因為第1集我都估唔到男女主係離婚關係

其實睇到第5集進展,最後多數都會係男女主埋一齊,不過睇編劇導演寫拍得合唔合理順然地happy ending

我希望最面唔好太爛 ,我都係想睇劉多啲,佢講野把聲其實真係好好J
agree 第五集處理好男女主之間d尷尬開始好睇返少少
ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞