最近睇緊邊套韓劇? 【17】

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
想睇九尾狐但d支那網都好低清

好高清我喺度睇九尾狐同search,其他去返viu睇
你覺得無問題唔代表人地覺得無問題
你覺得似小學雞討論區咪唔好睇囉
quit囉
多謝關心 我無抑鬱
完啦好嗎唔洗再講呢個話題講返劇啦
唔該晒
Aloha超好聽 日日loop 估唔到曹政奭唱歌咁好聽
不過最鐘意女主角唱到走音個唱k版本
邊有玻璃心
純粹覺得佢話伏 你可以講吓點樣好睇
呢啲係我上面講嘅各有各睇法意思
討論下 好過一句嘚埋去
曹政奭唱歌真係好聽
With my tears都好聽
係呀With my tears都好好聽
佢把聲好聽 唱得好有感情
後尾先知曹政奭係音樂劇出身
OST我反而最中意 Beautiful My Love (可能因為我係碩亨敏荷CP fans)
戲中夾band就最中意院長參觀果次

其實金大明唱歌都好好,希望S2 可以俾機會佢去唱下ost... 未生劇組上個一個節目有才藝表演,金大明就求其唱左一首歌但好好聽
1988 好睇但個人淨係推2/3 愛情線 (作為狗煥黨無辦法認同下半part對主愛情線既描寫但中意寶拉 同正峰果2pair), 所以上面我推介愛情劇果陣冇寫到1988
韓業內人士票選「2020年最佳&最差電視劇」:《The King》各方面拖後腿,就連李敏鎬、金高銀都救不回來!

https://www.koreastardaily.com/tc/news/131420
碩亨敏荷呢對進展最慢
好想快d睇下季
其實好似5個主角都幾唱得
我心目中88》94〉97
94我覺得最好笑 好鐘意三千蒲
依1年連登多咗好多唔同嘅人加入,佢哋未咁快適應到呢種Style,時間耐咗就會冇咁大feeling
真人80年 大狗煥6年做佢老豆
開頭以為敏荷係普通「港女」性格既女仔
但原來佢超有責任感
佢個女同事係碩亨面前扮忙但私底下就唔做野仲扭計請病假
敏荷日日ot做埋佢果份

之後又以為碩亨睇唔到敏荷既努力
原來佢都看在眼裡 仲讚敏荷
果集睇到好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞