最近睇緊邊套韓劇? 【17】

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
此終第一季係一個經典,而且聽力超強異能力都玩咗三季 觀眾都應該早就睇到膩
都係嘅 不過睇哂三季都會有情意結喺度
第2集悶到仆街
D劇情係咁拖

最好之後解釋返 點撚解可以係入面慢慢打電話
情意結+1
好唔容易捱到第3 季接受左kosuke, 點知季末死左
睇下第四季邊個做,ptt果邊d人話如果係孫賢周/Daniel Henney就會睇,我完全同意

不過比著依度第4季又換一個男主角,我更加想睇具大英多d (唔介意第4 季又換女主角)
我都覺得打電話好怪,俾我梗係立即衝返出黎先

就算唔出黎,點都唔會背對敵人打啦

原本覺得wuli Krystal做軍官唔太掂(覺得仲係幼嫩左d, 氣場唔多夠), 但睇返設定佢先25 歲,我又覺得佢咁演又算幾合理 (更何況佢只係中尉,又唔係真係咁高階)
布拉姆斯連個預告都要sad
如果最後sad end既話直接唔睇算
頭2集剩係營造到緊張氣氛 但劇情真係好悶下
係第2集尾先好睇返
我覺得套嘢節奏太慢劇情太累贅
第2集尾嘅劇情應該第1集尾就要做
一係夜晚森林個到就應該有事發生
有!
我一路都等梗
權律第三季最後果幕出番來有伏線
我仲以為劇組已經唔理
幾好演技 話喊就喊到
18 again
Voice正呀!!情意結
同埋本身好鐘意張赫 但覺得23既男主都可接受
我的大叔真係超正
最尾個集喊到我死
係感動既喊
邊度有得睇brahms 直播??
通常netflix同黃viu都冇就係cctvb買咗 仆街cctvb成日買咗d正嘅韓劇阻住晒
Tvn好似多數係netflix播
我想問松雅表演果個場係唔係佢第1集上唔到果個黎?

應該唔似
第一集個場係大野黎,大型表演都係個到搞
人生遺憾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞