[親生仔] Google Pixel 討論區 (50)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
電量 影相 打機方面如何?

有時我打字啲震都當係
所以我較低咗個sensitivity
amazon賣$3000內好抵睇review覺得物超所值
大家通常用開邊間集運?
https://www.bestbuy.com/site/zagg-invisibleshield-glass-screen-protector-for-google-pixel-5/6432218.p?skuId=6432218

invisible shield有出開窿,貴係貴啲不過我諗都會試下

始終遮左個前鏡感覺上冇咁良好
原來星期四夜晩google又有event search on 2020
Qitayo 前鏡開窿
後鏡剩係開閃光燈窿
見一set過唔使煩
p5 同P4a5G係唔係得個mon唔同
今年啲機全部舊瓶新酒
5g 又冇乜用
唔壞都冇誘因換機
i fan真係on99 冇火牛 都可以幫tim cook 兜
display(size, 90hz), build material, battery, wireless charging, design (正面5四條黑邊一樣闊), speaker(5 under display speaker)
仲有防水
睇完apple發佈會可以安心買pixel 4A
睇完蘋果發佈會可以安心買pixel 5了
點解我搵唔到3000內
ifan 2020年重用罐頭起角design
用得耐都手痛啦
等black Friday等到頸都長埋
已經冇晒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞