[親生仔] Google Pixel 討論區 (50)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
sor啱啱以為係setting入面
原來有啲咁嘅嘢
第一次見
依加邊到買Pixel 4a最抵?
4A有冇用家成日用用下跳左去lockscreen?
449 USD 好抵,諗緊而家入定BF 先入
不過冇橙色
應該係美馬+集運
好似冇晒貨
homepod mini個selling pt google home做到好耐啦點解講到新技術咁
咪認到唔同人嘅聲之後有得broadcast控制smart home device仲有揾定路再send啲info去電話/車
ip都玩AI相機
computational photography其實就一定喺電話咁嘅限制剩係靠硬件唔會靚,只係做到有幾靚姐,samsung同華為都係用computational photography,但點去optimize係一個問題,無可否認google喺呢方面落左好多功夫落去,ai野我覺得google仲係贏緊
好悶個磁石貼講到咁勁反而金屬外殻有無線叉我就覺得勁
人地用咁多時間吹奏相機 Google好似無乜講
之前都會,係今年咁hea,同埋google搞product係為興趣嘛
有冇巴打買pixel4水貨出事?
有冇pixel4用家想轉pixel5
大電,冇黑邊同有指紋解鎖 係完全解決左我而家唔滿意p4既地方
我部P4 update左之後用whatsapp影相都要load一段時間
英森P5扣左數了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞