[親生仔] Google Pixel 討論區 (50)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
更正番
原來係要Amazon pass 左俾 dhl dhl 先有status

15號早上訂左
仲未出貨
有冇多 d info
Black Friday 會唔會好難搶
尋晚試左 sold by 英馬都唔送
如果而家想買4a係唔係喺香港買水貨好啲?

英馬3100, 香港好似都差唔多價錢
星期一dhl 出貨 唔知星期三到未
香港買啦,誠哥有賣即刻有貨
呢個小小CUT出黎既位係喇叭位?
4a 犀牛盾case夠實淨,但好鬼厚
用一排睇下頂唔頂得順

btw貼完mon貼發現中間有一粒塵

呢個?
唔係
Pixel 4 係咪勁過5 同4a?

本身 19 變 28
用 priority
等下先啦Liu
你係指google assistant定now playing嗰個?google assistant嗰個應該係用YouTube啲歌,但now playing唔多似,又或者係因為唔會用到中文歌名,印象中好似有出過陳奕迅但變晒拼音
好似跟google account有15gb original quality, 之後一係課金一係就high quality
apk裝完都未必出一樣嘅quality但可以叫佢揾gcam port成個xda網寫晒,因為有好多developers port唔同version出黎
去xda睇下啲人有冇話用邊個work同最好好過慢慢試
我都未訂 等全世界有貨先 先訂
日本買
日本好似一定影相有聲?
影相有聲 有乜問題?
sony 香港手機 去日本影又咪有聲
我要佢個nfc 功能 國際版閹哂
仲有一件事 台版係無mmwave
只有sub-6 用台版5g機google朋友 香港未必用到5g 注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞