[親生仔] Google Pixel 討論區 (50)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
就係麻煩唔想搞
你指集運?唔係好麻煩咋嘛
年年Independence Day/ thanks giving都係咁買…唔只係Google嘢
未搞過完全唔想搞
其實冇咩…都係出貨果陣去集運網填下資料,等佢到香港倉果陣收到通知之後再揀點拎…that's it

不過唔好預計佢太快到就係了
其實部野壞鬼左 好想即刻換 UK個次又買唔到
想問下個mon色溫係咪冇得較?
好似有啲黃咁

同埋最上面快捷列個堆掣唔夠用
有冇得自己再加? (nfc個啲)
thanks

利申:之前用lg機用咗8年, 好耐冇轉會有啲唔慣
[member]我開完箱睇完部機如果頂唔順讓比你囉 uk版28號到/member]
https://youtu.be/nMC7FF5mfl8
wa pixel
開普通app 5050甚至快dd
開game都係慢少少
不過個ram keep到曬d app
fe反而要reload
色溫有得較少少 setting->display->color
拉咗落嚟之後向下拉多下 左邊枝筆有得加/改次序
用mid end chip加software打high-end
靚chip都唔係勁好多姐
屌 唔撚係掛
再係咁要買3*
仲有一樣嘢
fe喺landscape game轉返出嚟要耐啲先變返portrait
呢下好怪
但3返要硬食114DNS
咁咪好囉
唔駛睇一堆重覆問題
少啲伸手黨
可以集中返多啲advance啲嘅資訊
條邊
所謂software 加速咪即係tradeoff
效能係咁多就咁多,邊打得贏
Google Pixel 5 Android Mobile Phone- 128GB Just Black
Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order.
英馬唔direct ship 香港
用集運既話送英國地址冇得減VAT 即係焗俾GBP 599
咁我等美馬算
都唔係sold by 英馬,係其他公司嚟
android 10 同an 11分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞