[親生仔] Google Pixel 討論區 (50)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我二號訂都係28號到
屌你老味priority
有巴打三號訂仲快過我
假架, update前我monday添
pixel 3a轉左去pixel 4a
真係好撚正
d色準好多
個mon光d
仲用晒成個screen
iPhone? 無touch id不了
我16-19,後變19-22,而家話星期四arrive
priortiy?
啱啱睇到嗰review話Pixel 5無雙咭雙待
嚟到香港插香港SIM卡都係熄唔到聲
日水本身都無預設有得設定開閂相機音效
日水:

美水:

日水想影相靜音嘅方法係要去XDA DL返 Camera PX for Pixel 用 但用其他APP影相都係有聲
15號英馬買P5 嘅ching 你地部機出貨未啊
吓 有冇link
https://support.google.com/pixelphone/answer/9449293?hl=zh-Hant
重要事項:同時使用兩張 SIM 卡的 Pixel 5 和 Pixel 4a (5G) 手機會改用 4G 網路。如要連線到 5G 網路,請暫時停用未設為使用行動數據的 SIM 卡。

冇得用5G姐
等睇share
佢下低有「14」註解喔,我唔想用兩部電話呀,有無巴打用緊Pixel又同時用緊雙咭㗎?
點解我睇唔到有註解

到香港了

利申2號訂機
我係Google Store UK spec嗰頁到睇到
武藏野 3200
唔送香港真係ON9
英馬 4號買仲未dispatch...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞