[親生仔] Google Pixel 討論區 (50)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我第一次買水貨, 見樺峯多啲人訂, 所以揀嗰度, 如果信得過我諗應該冇咩所謂
btw而家就係用緊4a, 快啲投入google懷抱啦
屌佢老味1 號訂,prioity totally rubbish
仲要遲來
同你一樣寫星期四,但依家仲係李城倉庫味郁,2號訂prioity,屌
收到DHL email
提早2日到
用左幾日pixel5 有兩點要提下大家:
-部機真係好細 如果用慣大機要考慮清楚
隻手大既可能加個殼會好拎d
-個speaker真係廢 左右邊聲好唔平衡同埋唔算大聲 預左睇片聽歌帶藍牙耳機
其他地方點 係咪好正
我睇啲review片,我見佢地機背都係有果兩個CC logo
台灣貨都會有CE mark
想知個觸感
係咪好似磨砂咁
啲電係咪好勁
我睇外國果啲,兩腳插頭,會唔會其實美版都係有?
想問下個勿擾模式係咪淨係會靜音d通知?
有無得較開左個時全部通知都off晒?
面對美馬價錢嘅 Pixel 4a,iPhone 12 mini 輸得仲慘

依家英馬價已經贏少少
得美版無
電量:好勁 我尋日用左成日夜晚無差電到而家下畫四點都仲有16%
質感:背脊似磨左砂既膠背 幾好摸
Touch Id:反應算快
Display同鏡頭:唔使講 90hz超正 鏡頭不嬲強項 不過未認真試拍片同night mode 果d
利申:上部機用緊U11 upgrade左唔少所以覺得真係幾正 平時用開flagship果d可能會覺得普通
9上11係咪好唔慣
好想睇星星相
我已經無用mon貼 目前係全裸
又無 gesture control都好快就慣
睇下呢幾日去唔去到附近公園影下
都係一樣
我係2 號訂黑色standard
垃圾amazon DLLM
忍唔住 睇下D代運先
屌,standard仲快過priority,要去屌鳩佢先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞