[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 拾 謝絕老翻 歡迎互毒 毋忘12子 善用不推文

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實八,九十年代係香港卡通片嘅黃金時期,因當年兩家電視台都好肯購入當年熱門卡通播放.
同現在郁啲就話教壞細佬真係無得比.
呢個都係原因之一,不過另外一個原因,日本基本上都冇晒機械人卡通片啦😭
其實唔剩只機械人卡通,當年一些題材較敏感,如touch,橙路,山T,相聚,夢戰士較成人向都肯買番來播,跟住仲有深夜播聖鬥士,龍珠和幽遊.
現在根本就唔會買嚟播.
而家乜嘢都係收視行先,跟住就不斷賣廣告叫你買嘢!卡通片做唔到植入式廣告,梗係唔播啦
趁風假執下野,隻斷空我係唯一一隻頂到櫃頂,高多1mm 都放唔落
想問,shm啲哥斯拉係咪經已買少見少?
又唔見多人放,門市又無,一係炒價
其實SHM哥C9一路都有好多款出,又通常出完都有段時間有現貨,不過錯過咗要揾舊不如等新啦,出年又有新美版電影又新日本動畫
好撚正
B又係衰遲入坑
最愛都係平成系列,之前一路出勁多都無錢買
依家有錢買但佢成個平成系列已經出得七七八八
有啲重已經出埋special color version
唯有等佢再販,但啲人又話魂限嘢無咩再販
又炒到勁貴
出年有新動畫出我都會照買,但想佢再販平成系列
舊物新開之烈燄魔劍arx-8
我一直等緊佢出隼 (falke)不過太冷門啦,應該無望,去劣圖
正啦
平平地收隻二手玩下

平平地收隻二手玩下

最終你都收齊晒
你哋話要買埋呢隻先可以大合體嘛

見平平哋又話未合過咪買嚟玩吓囉
最後直接出最凶合神套甲(DLC) 唔係大合體
早排仲話考慮出連超重皇set
即係可能而家呢三隻 一隻都唔需要買
我頂!
等我都攞番出黎回味下先~青春一去不返,一個時代嘅結束…

老千斷空我出左
好正呀,呢啲就係真Fans先有,多謝分享!
可惜我仲未收到
amazon訂貨話19號先到,無啦啦今日就到左…

我啱啱問完D4Toys客服,原來網上訂單當海外order, 仲未發貨

你班衰仔,搶哂啲魂限,老人家都唔讓下
搶唔到x1fc,等第二水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞