[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 拾 謝絕老翻 歡迎互毒 毋忘12子 善用不推文

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
明嘅 做生意最緊要本少利大
有愛就唔會撈底啦
童夢我有買
攞上手就覺得膠料太差,啲合金會生鏽
不過bandai唔出Digimon係事實
我自問都digimoj diehard,新嗰兩套暴龍機都冇買
超進化魂又cut line
新隻shf omega件斗篷應該擺唔耐
而家咩都出落模型,萬能俠裂甲又係,Digimon amplified又係
唔玩高達嘅bandai其實冇咩好買
有冇人敢試間網店買lego,感覺好伏,便宜莫貪,比市價平20%

好多架仔話隻斷空我左膝會刮甩油
錢多可以益下呢到啲爸打
都幾肯定呢間嘢係伏, check過佢自我介紹係去番Lego official 公司介紹page, 扮自己係正牌
買開都知佢開啲價係中伏價
https://www.facebook.com/groups/720343938400402/permalink/1077302846037841/

有無人夠老睇過呢套? 當年我真係有女主幅相放喺銀包度
條link 我睇唔到。我估係orange road
因為我都你一樣!當年未睇漫畫。有一次睇到A-club介紹,當其時個畫面就係男主角係一條好長嘅樓梯,跳起接着頂帽。就係呢一個經典畫面,我開始睇漫畫!
你連A-Club都攞埋出黎,正式確認你嘅動漫資歷

啱啱高速睇番一次最後一期單行本,啲回憶番哂黎。當時咁啱班裏面有一個長髮一個短髮靚女,成日發夢漫畫橋段發生喺自己身上

睇番嗰故事唔複雜,但係就好窩心
可惜今日嗰個係sad news。其實我好鍾意其中一個章節,就是說男主角返返去以前,認識到仲係飛女嘅女主角。亦都係因為呢一個章節,女主角先至會改變!

同埋佢動畫啲歌真係好好聽,而家都不時會播嚟聽
宜家睇番啲人設都唔老土,唔知後生啲師兄點睇呢?
那些年松本泉漫畫版個人麻麻, 動畫版高田明美畫啲鮎川圓就好喜歡, 和田加奈子啲歌亦好啱聽
漫畫版後期畫風已經改進唔少,而且多啲福利畫面睇,嗰個年代已經算前衛喇
橙路當年亞視都播過
今年真係好差,好多sad news😭
不過講開又講,而家自己好多鍾意嘅機械人,都係亞視播嘅。好似超時空要塞,金毛獅王,百獸王,超獸機神...
其實好多畫家,本漫畫睇返前期同後期,簡直好似兩個人畫咁。好似男兒當入樽,前後期啲人物好似唔同晒咁
cctvb 係睇勇者系列同藍光人, ng 騎士都係亞視
v型都係,反而cctvb當年唔知點解會將超力斬腰.
其實睇返自己啲珍藏,原來都仲有好多係亞視嘅。超時空世紀,機甲創世紀,幪面超人,鐵人28,電腦戰士,柔和丸

無線播嘅,就係黃金戰士,高達,神奇大帝,大鐵人17號,太空保衛者,勇者王,無敵三一,大武士,太空魔龍,六神合體,天威勇士,變形金剛,魔動王,魔神英雄傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞