[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 拾 謝絕老翻 歡迎互毒 毋忘12子 善用不推文

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
OT 不過對打機有興趣的話要留意呢單野, PS5 竟然近乎完全唔對應UHD BD嘅映像同音聲格式,Dolby Vision, HDR10+, HLG, Dolby Atmos, DTS:X 全部無法再生或輸出
索妮:乖乖哋買番去只用黎打機好喇
https://www.phileweb.com/news/d-av/202011/10/51501.html
經過上次Denbird既教訓,趁早後追定先
唔計運都只係貴過原價幾百yen
師兄真係好多嗜好
睇到咪轉發下,自己都仲未落答呢兩部次代主機,繼續觀察下先
開左訂,1100有找,幾抵玩
不過覺得佢太瘦咗啲,應該pass了
千值練果隻好d定依隻??
hg隻xi gundam心口改到好怪
兩隻都唔好其實
想追ex合金個隻
成隻野唔同左樣我盒舊robot魂唔洗退役住(新版果隻太貴冇入到,有d後悔)
隻hg卒仔機改咗隻腳都唔靚
以前個設定靚好多

高達係咪都係依度傾?
我就投咗Xbox 一票(其實兩票先啱),因為根本買唔到PS
鐘意傾乜都得,冇乜所謂
佢d effect件感覺唔錯,遲下唔知會唔會有parts 比番Penelope
題外話(好期待隻RG自護
呢到係玩具台最FREE 既 POST
好彩我未出手

今晚玩住拉打先
其實zero有幾多個form?
Rising Hopper

Flying Falcon

Biting Shark

Flaming Tiger

Freezing Bear

Breaking Mammoth

Shining Hopper

Shining Assault Hopper

Metalcluster Hopper

Realizing Hopper

Zero Two
係咪仲有隻叫Rocking Hopper? 有興趣不過搵唔到地方訂
果隻佢老竇黎
終於追晒各位珍藏相留晒底

本身搬過嚟又多事, VPN試左好耐後先用到, 今日間屋無人先搞得掂。

好開心好多新舊巴打一齊吹水, 希望大家KEEP住。

另外香港嘅武漢肺炎好似又勁左, 大家要保重!
早兩日行過188孤仔,見到爸爸仲有得預訂
多謝報料!

千記1:12第一彈,有合金共用素體嘅Fighting Armor ironman,意外地有啲重量感,可動唔錯,三角褲位無開蓋但用拉出式大肶提高番可動,整體呢款新素體唔錯呢
又千記剛開訂1:12 人物新line SV-Action,頭砲隻into spiderverse miles 睇相都幾靚咁

B仔記google之piccolo算抵玩,龍珠SHF 2.0 造型可動都改進不小,呢隻夠多頭手造型件換,如果比多件魔貫光殺炮特效件會更完滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞