[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 拾 謝絕老翻 歡迎互毒 毋忘12子 善用不推文

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

好醜樣
開心share final 斷空我,真係好正終於有第一隻機械人係可以所有手指都有關節,不過一共有3款翼,其他2款合完體影完相應該就封箱
如果無入初版or......既話呢隻真係入得過
如果佢把斷空光牙劍如果大把d就好

下面多圖就加密好了
係機利行訂咗
到底今次有冇呢

攪掂

隻扭咗四粒鐘,冇事

膠料係轉咗混碳,比較硬

跳船果班就
你咁講我就放心
玩老翻玩到人格都無埋, 香港真係唔少
其實出口術撐老翻嘅都似乎無擁有過隻老翻,件老翻嘢有精確度問題,隻嘢啲關節一啲超鬆一啲超緊又唔講嘅
其實我都有隻,除咗膊頭緊其他係鬆

膠料唔受太熱,會縮

當零件拆冇所謂
機利行上次唔記得邊隻mb好似冇貨派
如果係搶手野我唔建議喺佢度訂
自由2.0嘛,仲有一隻拉打
肯退錢你要感恩呀
機利好似番開景品果啲,番埋toys就出事,不過新近隻再版GGG佢又番到,但係貴過人,所以都係有保留好啲
咩呀, 火雞同再販tatoba兩樣都無
見菜谷有司兄話股關節轉左做31果種卡卡關節啵
我而家反而驚肩關節,你睇睇張相就見到有小小爆口,我驚扭多兩扭個金屬波joint就甩出黎
肩成件合金咬合金合唔埋好似之前再版已經係咁,可能個ball改大咗想佢無咁快鬆?
https://twitter.com/kouichi_tokita/status/1317731985259786241?s=21

隻啞白…有點白牆漆的感覺,不過晨早就pass咗無訂,望佢出天照好過
咁平
日亞訂等緊轉運寄過黎埋單應該都要1850左右

出貨
好得喎
睇咗內地開箱,原來對股關節仲係舊式鐵咬鐵球關節,只係後面用多咗螺絲收緊啲
即係純粹延長咗保質期
結構性問題冇改善過
我隻老千終於到,盛惠74蚊運費
喱度有冇人有千值vip
做個朋友得閒俾我r下會員價
fb見有人放行版超獸2880, 望下自己街客價3080好似做左傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞