[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 拾 謝絕老翻 歡迎互毒 毋忘12子 善用不推文

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
AMI F5大戰勝利者

Support
原來個個隻YF29都有爆肩問題

之前屌佢唔出プロジェクションユニット
而家就咁,如果係跟機出咁我買天才後代嗰部換去畀31J用算,但31J我又冇買super pack,到時又要後追
反而262究竟真係唔好賣定點,出得白騎嗰架Hs型咁大把,仲等我期望有天才後代部Ba
派彩,國寶開1S
返緊工,排唔到
但就係日本阿馬遜食咗炒
想問吓阿馬遜訂嘢係咪一定有貨?因為第一次喺日馬訂嘢.
日阿馬自己收訂試過無貨派,不過你訂炒價果個seller又唔係日本阿馬黎,你睇吓佢之前啲買家評價如何囉
睇咗好耐,見佢有1OO%好評,加埋佢有用援衝物料封箱,嗰價唔係最平都揀咗佢.
死人笨大強制logout搞到訂唔到destiny SR唯有開隻rockman同埋凰牙安慰自己

同amazon炒價差唔多
阿媽現時yen價未計轉運再加card個rate應該已經過2K, 當有卡reward同有人送貨都還可以,應該會同頭批現貨價差唔多
有嘢想問,我日馬㩒晒資料入去,到最後結賬.
銀行Send信息話扣咗1日元,但件嘢2萬幾¥,睇番我的訂單又話等發貨,咁即係訂唔訂到?
第一次玩上網訂玩具,乜都唔識.

支援
佢會試你張卡work唔work, 1yen最後唔會過數,到出貨先再叉你貨價
唔該晒,咁就放心.
巴打有無入到AKF-11,入左隻再販超雷神同埋凰牙已經發覺無位放打算等到佢出AKF-0/G先再入
我等新嗰架GSX算
等AKF0/G x2
AKF-11已訂,到時先再諗擺邊
已訂日馬1s @24400 計埋運應該貴國寶少少
我計番港幣剩1S要2100
我係貪佢100%正評和運輸盒有緩衝件包住件貨.
我無留意依d wor 見24400 yen ok 就買

呢間唔係25800¥?
我10月尾買24400 yen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞