[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 拾 謝絕老翻 歡迎互毒 毋忘12子 善用不推文

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
完唔到line 賣又唔係 留又唔係 衰衰地擺魂限都好丫
好多後手做都爛到仆街
個啲真係浪費世界資源
主席柒事太多 自從mc出現左之後作佢就墮落了
OX 隻軍事派咪有孩佬前設計師份開發
講起就火滾, ROBOT魂魔神英雄傳2
黑龍角邪戰角灰模都整左
係唔撚出!
魂限又好天價又好我都想要ROBOT魂!

吔蕉啦BAMDIE!
扮正版TRANSAM OOR個單太搞笑
其實都係個班人,
我之前識個個算係垃圾啲嘅, 童夢EX個班

利申: 已因事非黑白反左面
空王 邪戰角買模魂 黑龍角買絕創
勉強都叫完到
真 ,bandai機械人依家淨係玩mb
之前儲落果d r魂魔神英雄傳全部賣鳩晒
屌佢出nx都唔出r魂
臨瞓前大家幫手去做埋個聯署

https://lihkg.com/thread/2239990/page/1

德國聯署過咗四萬大關喇!俾力chur埋佢啦喂!

差六千零七千咋, 香港人真係唔到DEADLINE唔肯郁
童夢好似都收左皮
個幾隻我麻麻, 尤其黑龍角, 魔改得有少少過火

但BAMDIE隻VER 1.5嘅新星龍神丸我忍得好辛苦,
因為初版實在太頹...無買
一出bandai 拉臣既野就等於自尋死路
R魂我有諗過賣L晒佢
但唔捨得隻龍星同龍王
利潤高丫嘛
你見SHF 同 MB 係咁出就知邊啲係賺錢啦
利申 對SHF 同 MB 唔反感 係對bamdie反感
大把把柄係老共手
兩個搞手, 其中一個究極雞蟲嚟。

詳細點死我唔清楚, 但個時係微博我有份幫手加多腳送佢地一程。
無初版就買啦 我買左1.0就話費九事買啫
咪要多謝班高調踩老正, 捧老翻嘅用家

利申: 覺得DIGIMON個堆設計OK, 但QC...
龍星買30周年啦 全電鍍
MB我覺得OK嘅, 貴價系列俾番咁上下靚野人
當然QC再好啲, 大家條氣會再順啲。

SHF算了, 我估兩年內會有真骨雕2.0
好兄弟幫我訂左, 下年返嚟再去攞
都係情意結, 俾BAMDIE呃多次

新星龍神我見個價都跌緊, 如果見3百中可能忍唔住要麻煩我好兄弟
我唔gur係賺錢手法 開發成本同合金魂差太遠 明嘅
300中應該不遠矣
合金魂停晒咁濟, 係咁R完再R...
FA又...
過年前如果仲未賣晒, 300頭都有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞