Xbox Series X/S 討論區 — HK Marketing Team 入一入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
淫豚 索狗 軟鳥 3p
邊度有得訂series x 啊
諗起之前個Minecraft Trailer

https://youtu.be/jzLPWRhsVLg
係時候放低主機大戰
FUCK TOGETHER
Ching 你會唔會慢左啲?
我仲以為Xbox 冇人搶😂😂😂
點解仲要用IE上網
等正日落門市睇下有冇啦
同埋人大左冇咁有心思捕住
諗住實有得買
我都想買
第一係搶唔到PS5
第二係XBOX 有 GamePass超抵
第三係愈黎愈多XSX 好正面既消息

希望再出預訂啦
題外話, 大家覺得仲值幾多錢?
我覺得
Xbox One X $1400
Xbox One S $800
係確認 取消 多少少時間適應
同你一樣
Ps5都要適應

隔離post話 歐美亞統一
x確定 O取消
有無巴打試過xbox remote play,普通android機夠唔夠力?夠既可以係廳同房都打得
點解仲未有Series s 嘅片出越睇越覺得X 好正
成日用ps4 remote
兩邊一定要插線
插線意思係lan線?
夠速度就順玩?

都叫順
冇玩連線game
s 只不過2k 60hz 用x做哂樣板
好似d 食蕉咁 , 無人旭尻你 自己訓底話比人打 make noise
你屋企個upload speed夠快就得
我試過扮工時間 用公司wifi打連屋企部機打

不過當然係有些小延遲 我打算換過個Router再試
我無咁大貪,想係廳玩就算
覆完舊po先發現有個新po  明明先一半
咁我依度問多一次咁多位巴打

PS4用家有D想轉會, 但有啲野想了解下

1. XBOX會員會唔會好似PSN咁每個月送D GAME?

2. 我見Ultmate 個game pass好吸引, 仲見到ea play
但想知ea play d game淨係for console 定係pc都通用?

3. 我之前有個account係買過game pass for pc, 用$10蚊試過一個月, 冇續
係咪都可以用到$10升級ultimate優惠? (我見係可以禁到join, 但我驚再禁佢就幫我續左 所以冇繼續禁落去)

另外最後就係如果d game係pc同console都有, 請問個save係咪兩邊都通用? 因為有時女朋友睇電視我就可以o係房用電腦玩

唔該曬
就算唔玩都應該放定多個手掣喺扮工室
以備不時之需
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞