Xbox Series X/S 討論區 — HK Marketing Team 入一入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
如果xbox x玩番xbox 360 game 質素都ok既話
真係買得過
我見買xbox二手game都好平
平過ps
resolution同fps會提升
效果隨時好過啲呃錢嘅HD remaster版
當初買X1X主要都係想玩返忍龍黑,真係幾正
1) 係 但暫時360game 你要有日本信用卡先買到
2) 係 雖然主機設定係可以轉地區 你可以轉去其他賣場 買到X1/XS既game ,但Acc本身係冇得轉地區 買gamepass/金會員/360game 你冇日本信用卡始終會比較麻煩

隻game香港地區都有
https://marketplace.xbox.com/zh-hk/Product/Infinite-Undiscovery/66acd000-77fe-1000-9115-d802535107db
Ching 點解唔買返香港版?
xbox好簡單 轉地區 唔似得ps要日本地址開acc
原來可以轉區down 返360game, 想試下玩藍龍好耐
上面答左
藍龍好正 我記得我全部角色升到90幾Lv
應該都唔會出remaster 或者remake
而家broadway門市係咪可以訂series x
有港版緊係用番港版DL
但想問埋,港版有冇日文,佢入面冇得睇咩言語既
以前買碟港版係有分中文版 同日文版
但呢隻digital真係唔知
我見到carousell有人放碟
30蚊 一係ching去買碟
我呢隻行貨水貨都係日版
怕佢下載個隻係美版
都唔係冇機會 咁ching都係買碟啦
有碟呀
但淨係想買s 細機
請問係邊可以搵到某game有無digital版?
想買series x 同屋企人玩house of the dead
Google過有重製版
Series x 好似向下兼容? 但如果有digital版最好
https://youtu.be/O7HGBbxNDrU
Planet Coaster Console版
人中之龍原來係series s 都做唔到1440p 60fps 得900p開始後悔了
所以就知一直煲緊XSX會overheat既 會係咩人

仲有25日!
source?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞