Xbox Series X/S 討論區 — HK Marketing Team 入一入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
頂 咁都整到出黎
好撚Pro
比起3到底4幾時先出黎
照傳統今代時間可能會推進到現在
好期待relic會點搞
咁多年前既game 行到60fps 無咩驚喜 🙈
冇經過更新過底下 原game行到60都算係咁 隻game咁多npc
我都好期待4 話晒等左咁多年
唔知可摸耳叫架big daddy出黎
負皮索粉又出現
同官方既有得比
https://youtu.be/YJ_rg69LdVU
諗起呢條
仲有1個月咋
下個月拎到機,打開game pass,大家會最先玩咩game?
forza 7 doom
希望ea 放bf5 bf系列
Dealer_Gaming 三天前與幾個軟軟在直播節目中談論過,確實有認識的人的 XSX 預覽機出現過熱提示。原因是放在櫃子里而且通風不足,主機的風扇也沒有明顯增加轉速。認為軟件、固件更新應該可以解決。以前 X1X 預覽機也出現類似情況。

🌤另一位推特用戶提供的數據(不過他的數學不知道誰教的,原文會有些數據矛盾)。玩了 4 個小時遊戲之後,XSX 預覽機溫度上升到 45 攝氏度/120 華氏度;待機 5 分鐘之後就回到它的靜默溫度 27 攝氏度/80 華氏度。

🧩綠堡也回應說,與工程師確認過,XSX 排放出去的熱量與 X1X 沒有顯著差異。這里我們可能覺得不大理解,不清楚是否轉述差異,畢竟額定功率是 255+60W vs 245W

4小時先上到45度 咁都叫熱
firmware 應該未finalized 風扇未識調速
PC啲GPU行緊咩温度佢地知唔知?😂
EA play有bf5同bf1
有人大做文章啦
博點擊
起碼60度啦
D人咁樣放轉到飛機引擎level都散唔到熱啦
呢個真,呢幾日見twitter有D人成日將主播既說法斷章取義,例如第一段專登cut左放去唔夠通風既櫃去試果句
45度都話過熱痴撚線佢係咪冇打開機
首發諗住玩AC先
但冇幾耐時間已經要轉玩cyberpunk
我要AC Watchdogs 同 Dirt5
Gears5好似話仲有RayTracing更新
11月 應該打J都冇時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞