Xbox Series X/S 討論區 — HK Marketing Team 入一入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
咁賣緊既xbox one S係邊個代理?
https://m.facebook.com/SynnexHongKong/posts/2790493224325532/
應該仲係聯強呀?

以下係 2014 年嘅新聞
微軟(Microsoft)開發的新一代家用視訊遊戲主機Xbox One,代理權備受全球遊戲玩家矚目,最後兩岸代理權花落聯強。聯強總裁杜書伍11日證實,取得微軟Xbox遊戲機中國大陸、港、台市場代理權,最快第3季出貨。
https://www.chinatimes.com/amp/newspapers/20140612001077-260303

不過 XSX 同 XSS 就可能問下會清楚啲
亂強唔係一直做開咩
tg 有人check 咗
聯強國際
比着係我 索性xbox獨佔一年半載先上pc
呢隻好似買PS4版就免費升級,所以都唔會有咩影響
上古要玩 mod 架
xbox mod 差好遠
都唔明點解要代理
蘋果係香港有代理?
微軟係香港淨係做企業方案都得啦

微軟呢D巨型公司唔存在養唔起嘅問題
其實有

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is coming to Console with Xbox Game Pass and cloud gaming on Android devices with Xbox Game Pass Ultimate on October 22.

https://news.xbox.com/en-us/2020/10/19/coming-soon-xbox-game-pass-rainbow-six-siege/
運行《如龍7》與《塵埃5》測試結果也差不多,功耗徘徊在140-160W之間,峰值會少有超過170W。 編輯疑惑為什麼微軟還要為Xbox Series X 配上315W的電源適配器,而針對XSX優化的新版本《戰爭機器5》解開了他們的疑惑,因為遊戲利用了RDNA 2 架構及其新功能,他們測 到主機功耗常超過200W,峰值達到211W。 新主機搭配315W電源其實是為未來新遊戲預留更多的功耗。
iOS Xbox app 已更新
有remote play
ubisoft 都開始上GP
香港玩倒?
Remote play
唔係x cloud
啫係remote玩自己部機
諗起以前去葵芳整三紅
邊個亂噏當秘笈
android都有

幾時再有預訂 上次㩒得太慢
sony marketing 你估流嘅咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞