Xbox Series X/S 討論區 — HK Marketing Team 入一入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
1) 係,叫Games With Gold
2) 你有GamePass Ultimate既話,Xbox PC兩邊都可以有埋EA play
Xbox 11月10開始,PC 12月
3) 呢個我唔肯定 留俾其他Ching答你

最後果個,你留意下隻game有冇寫住

有既話 即係隻game Xbox PC save互通
唔該曬巴打
唔會啦
暫時好似都未有Cross platform
雙修 welcome
因為我之前本身用緊pc玩forza Horizon
但因為換左電視可以有4K (個mon得2K)
想睇下如果可以兩邊玩就最好
反正ps5 我冇乜太大期望
最想玩嘅都係戰神 其他都冇了
$1200
$500 樓下
都係
機能同Series S/X 差好遠
XSS都係$2399
$10 Game Pass PC 還 PC
Ultimate 還 Ultimate

用過 PC Game Pass $10
可以用 $10 升 Ultimate 一次
$2280 咋
Thanks 巴打
希望我訂到機啦
EA 未有 Cross
係丫
外國唔夠貨派
到開賣前應該都難再有預訂
唯有等下
諗住香港冇人玩架嘛
個個都係搶PS5
XBOX應該孤兒黎
點知都係冇
不過希望今次XBOX生生性性
之前XBOX 360果時我買左 結果全世界都係PS3
到我買PS4 個個FD都轉左玩PC
最緊要ONLINE唔洗排太耐
叫多啲frd買 x/s 壯大社群 就唔洗等咁耐
巴打知唔知個GAMEPASS除左佢每隔一輪就會轉GAME
新作會唔會有?
定係大部份都要自己買
M$嘅game咪首日有其他就難啲
下面呢堆係Xbox既game studios
出既game可以話一定係Day One
(除左Deathloop同Ghostwire:Tokyo兩隻game,
因為收購前已經同sony簽左限時約)

有時啲第三方細既studio出既 都會係Day One
但其他大廠既game 就唔好期望即刻有
不過 Square Enix隻DQ11S 好似Day one就有
有TURN 10 wo
即係forza有希望啦
我主要都係想玩賽車
咁ching你可以放心
未來出既無論係Forza Motorsport定Forza Horizon都一定會係Day One
DQ11S Definitive Edition
12月4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞