Xbox Series X/S 討論區 — HK Marketing Team 入一入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
幾時有貨
2代出左一年多d 未咁快有新
用緊elite 2掣,button 掣撳落去會實在好多
LT, RT 可以set 行程長短
Dirt 5睇落麻麻,可以慳返繼續玩Forza Horizon 4
睇完gameplay 有啲卡通feel
FH4真係屌打晒咁多賽車game
我都煩惱緊係PC玩2K ultra定玩XB ONE Version
都無得訂,玩條撚咩
xbox d game 重未有標明有冇中文版?

btw, 香港有咩地方可以去撚下個手掣?

旺角亞皆老街間百老滙 個Microsoft Store唔知仲喺唔喺度
之前有部X1X俾你撚
btw elite掣好似冇得撚
執晒好耐,不再有實體店
個陣間野主打surface 以前信和地庫都有
Broadway 有得訂
未訂到既ching 衝呀
認真,點解支那淘寶d Xbox live卡咁撚平,2百幾蚊hkd買到一年,我如果正價上m$買要成4百幾
用鬼信用卡碌返黎
咁即係貪平買三年既話會仆街?我見班支那仔好多人都買
台灣 XBox Facebook page 介紹 game 時會寫有無中文

垃圾香港 XBox marketing
Check到有機會會ban account囉
機會幾大冇人知
其他遊戲點數充值有朋友中過招
其實香港佢哋遲一兩個鐘
等台灣岀完Post
再Copy過嚟喺Facebook岀多次
咁簡單都做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞