Xbox Series X/S 討論區 — HK Marketing Team 入一入嚟(6)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
加強陰影、反射、粒子效果質素
ray tracing要後補上
其實今個世代係咪都係預4k 無ray tracing 60fps, ray tracing +dlss 30fps?

之後出pro 版先預有ray tracing+ dlss 60fps
仆你個街幾時再開定姐
我見到有一下彈出黎
之後又變咗到貨通知
Sega呢d垃圾廠就算鳩數啦,capcom做唔到就話姐

人中,初音,推箱仔game,泡泡魔法,我懷疑sega班友跟本唔擅長整3d game

Capcom隻dmc 5 run得幾smooth
人哋capcom技術力高有國際觀,sega今時今日仲玩鎖區玩差別待遇唔撚知醜

仲有6個4日!
想問下,訂左機xss, fifa21係咪可以到時買數碼版download ? ?
有冇巴打有玩音響?5.1 正啲定 atmos 3.1.2正啲?
緊係唔係
有冇ching 預購cold war入左beta
最平誇世代版都要549
屌我睇咗 RT
自腸
如果硬件條件相同,5.1嘅包圍感應該強好多。3.1.2上方嘅喇叭要兼顧上方同用反射做出後方黎嘅音源,對整個環境嘅要求高好多。5.1雖然會少咗上方音源同要有空間放後置,不過聲音直接喺音源方向發出所以較簡單直接。

只係略懂一二,有錯請插

5.1

3.1.2
6個4日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞