一人一個準既算命師傅

1001 回覆
1159 Like 83 Dislike
無句準,呃我三舊水
每個人條命都生定左 咁係咪做咩都改變唔到?咁報應係咪亦都唔存在?
其實星座唔係淨係得12星座,都有宮位睇
上升星座 月亮星座。。。。
仲要計埋行星走位嗰啲
你未試過準既星座分析姐
條命係生定左,但你可以決定點過
好似你聽日一定要去中環返工,你可以揀揸車巴士的士黨鐵渡輪
應該每個人八字都透露左一生。爭在個師傅計唔計得啱。自己無睇過,家人,身邊朋友都有試過。都係個的大批幾萬蚊個的。
真係唔到唔信。只係要準既八字就講晒你過去,現在同將來。好神奇。

上面見有個巴打話有師傅睇左個fd八字就唔幫計。我都有個fd被的師傅婉拒做佢生意係個fd心術不正(周街有仇家)
LM
撈偏?
2018年尾睇過佢問2019流年
話我2019成年都過得好好 尤其5月10月
仆街結果五月屋企人自殺未遂
老實講,唔係話你講得唔岩
我上面都有講我屋企人算命既經歷
但如果唔準就推落去個師父冇料到既話
咁同功夫氣功呢d有咩分別
睇過有個師傅算到我同父母無緣
(由細到大無一齊住 好少見)
跟住話我當時應該有個男朋友 但我唔係好鍾意佢
(考慮緊分開 最都飛左佢)
有個男仔追我 我問師傅好唔好 佢 ee eheh 咁 兜一大個圈都無正面答 最後都無同呢個人一齊
話我有機會遠嫁 老公都搵到錢 但勞碌命自己都要做野

佢有話我個名對工作不利 話上司容易會誤會我 又真係 不過我懶得改名要換哂d 卡拖下拖下無左件事
不過師傅好似唔點接新客 好耐之前係廟街睇佢 而家都上左樓了
都算,江湖騙子乜都做。(消失前有講過本來都想對我地落手,見我地係好人,放過我地
介紹介意講下個師傅叫咩名
FRD都唔放過!識著依啲人真係攞命!
謝謝Feet巴

佢好full
金金番泥未
冇。好耐冇見。年年中秋都閃咗唔知去邊.
毛毛就偶爾現身。其實真身真係幾恐怖。
算命先搵左妳錢先, 真岸鳩, 比心機搵野做啦, 我算妳好快會死..............

即係年年中秋都會唔見 之後就番泥?
毛毛真身係馬騮?
點恐怖法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞