一人一個準既算命師傅

1001 回覆
1159 Like 83 Dislike
我反而係覺得 算完之後知道左未來嘅野之後要點 咁到時如果真係發生既話係因為我知道左所以潛意識令到佢發生定係佢本身就真係會發生 如果佢我而家另一半唔係嗰個人 咁唔通我要因為算左命而同佢分手或者日日諗住佢幾時飛我?
咩師傅
哩樣係睇你點選擇
曾經有個師傅喺我有穩定另一半既時候話算到會同我結婚既人係喺幾年後先出現
雖然未知真假 但師傅話你當哩個人點都會喺你生命中出現
如果你簡佢 就好大機會會結埋婚
但都可以選擇唔簡
大概幾銀
義命分立
留名
老老實實
去過算命 師傅都話無100%中
所以唔好太信 參考下好了
話說反送中之前睇過羅湖一個盲嘅師傳
佢一摸我隻手,就講中左我胎記係邊同身個某個部位做過手術(兩個都係著左衫見唔到)
之後話我呀爸呀媽最多都係生3個,多過3個就會流產,而我屋企夾埋我又真係得3個兄弟姐妹,呀媽又好不幸地早年真係試過流產
聽到依啲已經覺得準到好得人驚

佢再問我感情狀況,咁我個陣有個曖昧對象係外國,日日keep住聯絡好sweet,但因為未表明關係,所以我就同師傅講我單身
佢就反駁我話我應該有同一個男仔Send message,但一路都無見面準到癲左

佢話我正緣個個會係上年年尾同我一齊倒數,之後過年前一齊,雖然唔知係咪真係正緣,但我依家男朋友嘅Timeline係同師傅講嘅一模一樣
好癲喎呢個
翻譯費100hkd+ 塔羅跟你運而定幾錢 250-800泰幣不定
加埋大概200-300左右 佢唔係限時或者問一題咁計 係開一副牌之後講 講完有咩想問先再問
我有個朋友係好大型上市公司主席啲仔女,平時都有請開算命師傅,佢話羅湖個算命師傅同佢平時屋企請嗰啲貴價師傅講嘅嘢差唔多

重點係羅湖算命師傅淨係收$200,平到
好想要地址
我都唔想知 最多知有啲咩唔好做 有啲咩做多啲咪算
老母年年去算命仲要話返俾我知
當然GOOD。係未TG傾?
我搵唔番佢張Name Card,淨係記得向羅湖間口岸茶餐廳到

男女會有分別
上世做嘅事/ 積落嘅福會有影響
幾時上運
每個人嘅氣場都唔一樣
占卦可以睇埋果年嘅吉凶
E.g 你行5年衰運
但未必5年都係衰
或者今年行衰運 但得春夏2個季先係凶卦
同埋今生孝唔孝順/ 做咗唔同選擇
仲有一樣嘢係心態
可能A同B都會個人生有層樓
但買樓呢件事對A嚟講係人生大事
會喺佢條命格睇到
可能B層樓係父母留比佢,喺佢細個已知道/ 唔覺侜咩大事 所以喺佢命格又未必睇到
所以唔同嘅人做唔同決定同心態會有唔同嘅結果

(以上都係我睩開個師傅講過)
contact個翻譯幫你約時間 個形式係IG video call 3人通話 師父+翻譯+個客
不過個翻譯好似啱啱開始做 未有好多客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞