一人一個準既算命師傅

1001 回覆
1159 Like 83 Dislike
你做乜姐
係啊 我5年前度同一大班朋友去睇
佢見仔就講賓周有痣 個下我仲以為佢好準
連人地有冇痣都知 跟住係咁問佢地你真係真係有痣
後尾同啲女仔朋友傾開講起 個個都話自己條仔都有痣
甚至我之後嘅男朋友我睇原來佢都係有痣
即係基本十個講肯定有九個中

最好笑係佢個時係咁攝合我同同行另一個男仔
原因係佢話我要嫁大過我嘅男人 個男仔大我6年
所以不斷叫我嫁俾佢 而事實上我好撚憎呢個男仔

個時我做嘅職業係屬木 我條命係金 佢就叫我做金融乜嘢個啲
我講下 我做乜乜乜架喎 佢就話好啊 屬木 金生木
我o左咁話 金唔係生水架咩 金克木喎
佢即刻話係啊水啊不過木都啱嘅

佢講性格其實就算唔識算命 憑對答都up得出架喇
識少少基本八字睇下日支合沖咪up得中分手拍拖
個時佢睇我 睇到要睇返書 然後話我係唔知乜乜乜命格
事關佢實在太廢所以佢當時噏啲咩我已經完全忘記晒
淨係記得佢廢到連五行生克都唔識 已經知佢神棍喇
咁如果係好嘢就多謝你分享啊
等絲打包完膠我都去試下先
唔好再信佢喇 追下post睇下我cm 條友廢到爆
親身十個人一齊去睇個個笑佢流
唔好再信佢喇 追下post睇下我cm 條友廢到爆
親身十個人一齊去睇個個笑佢流
我自己算過一次,但佢講過去嘅嘢完全錯9曬

不過有個外國人朋友
佢有日喺外國行行下街
突然有個痴線婆捉住佢隻手
叫佢小心啲
佢即將會遇到嚴重交通意外
一年內佢同佢未婚夫撞車
瞓左好耐醫院成身都係疤
佢事後好怕算命
最重要係明明佢唔想算
無啦啦俾人預言啲咁嘅嘢
睇個款似係,但佢好似前幾年已經過身了
http://t.me/ngaxxxx
想知 thanks
有火貪掹車邊都好過無呀,都叫財路一條
有緣贈巴打一兩句
如果逢火貪發嘅時候,有錢入袋最好連親人都唔好講,工照返,生活最好一切從簡
橫財橫發之後極易橫破,守財永遠係最難嘅,所以一定要低調做人
玄譏子

有無相認
可唔可以分享多啲
殺破狼係咁㗎啦,一生多風多浪,往好處諗就係夠衝先可以係亂世生存,天降大任於斯人矣必先苦其心志勞其筋骨。咁當然啦,華人社會大家普遍求安穩所以先唔鍾意殺破狼,古人更加係屌到殺破狼飛起,但唔夠大將之風( 七殺)、唔夠破釜沉舟(破軍)、唔夠八面玲瓏膽大心細(貪狼),又點做大事,好多事情好壞其實都係睇自己心態。
陸宗漢師傅
去車公問過事業 支扇話有機會轉工 最終都叫中左一半
近排去問移民既野 佢話係上籤 希望都準
我想問網上有個叫明燈山人,得唔得?準唔準?
我呢,貪狼坐命 對宮廉忌 仲有對空劫星
講死嗰一年係咪講實數
其實咁樣聽落去係咪會好驚嚇
自己細個開始對呢d好有興趣
但發生紫微算既野對我黎講係多過八字算既野

然後自己就跟幫我算既師父學左紫
家下有時都會幫人睇

但算命並唔係宿命論黎。尤其係紫微斗數我地睇既係催勢。係可選擇性既發展,,

例如會有大破財。咁我會睇番綜合果陣命盤既宮位。盡可能減輕事情嚴重性
同埋用紫微其實算得多會覺得無話好唔好命

真係好多野有得揀。但算得多會明白身在福中不知福既道理

好多人唔知自己岩做d咩。set左一d唔岩自己既目標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞