一人一個準既算命師傅

1001 回覆
1159 Like 83 Dislike
梗係啦,師傅邊有可能唔準
咁⋯⋯既然命運都註定晒,仲知黎做乜⋯⋯遲早都會發生
俾你知道你出年就死你都幾撚大鑊⋯⋯你估一定有得化解咩
如果好似dark咁所有野都註定晒,點化都冇用
之前有個親戚推介一個男師傅俾我,只係俾左八字佢,佢睇完個盤(?)再問我幾條問題,就講得出我之前每一年分別過得好唔好(例如 係咪年倍功半,有意外之財)又講到我係咪天生有咩疾病
之後上年佢叫我去捐血或者去做辛苦既運動,如果唔係會有血光之災,我又懶又怕痛 就冇去,之後臨新一年前幾日,就𠝹爆左手指,鏠左幾針佢話係有既點都會有,所以臨完結一年都係瀨左野
後來有推薦其他朋友俾佢,佢地都覺得幾準
不過提下大家,八字唔好亂俾人,心地唔好既人可以拎你八字去做啲唔好既野。 我都係見我親戚已經識左呢個師傅一段時間先放心俾佢。
話說個師傅話我202x年有機會離開香港,到時就再知準唔準
Lm
想講禪和軒成日呃錢
你問乜佢都話你好差叫你買嘢課金
買舊淘寶野就千幾蚊

有個紫微斗數陳師傅好似幾好
但課左一次佢講得好快rap住講
問問題佢又唔係好答到你
問左2題佢就話夠鐘
但佢好似研究緊賭馬
好似場場中
唔知有冇人睇過佢
真係真係咁勁
我一直都有睇呢個師傅!喺茶餐廳入邊㗎嘛!幾百蚊,有啲嘢都準嘅,睇到我屋企人邊度有粒墨同落過幾次仔!之前有個朋友介紹俾我嘅!佢話有一次個朋友睇完佢之後 話如果佢個女出世佢就會死!之後就係死咗!
識嘢
我諗佢應該唔係全盲。係有啲弱視個d!你可以WeChat佢
风水指南-聂先生13699750975
普通話定廣東話架?
聽人講6點幾要去到
限時咁搞笑?
無限問?
傳聞好多師傅有祖傳計八字既方法?類似formula。

有料個班大批會計晒俾埋本書或隻碟俾你keep。
好多話計完知道有唔好既事,埋唔去做,埋無事囉。以我理解同問過的師傅都係話無用,係要用的方法先做到吹吉避凶。
聽的師傅講,有料既風水陣,幾日就見效果,唔係的咩風水佬呃你十年八年

求介紹
十分認同
留名
自己運程好差 大病咗2年工都返唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞