一人一個準既算命師傅

1001 回覆
1159 Like 83 Dislike
咁我又唔知啦
冇理由真係問佢㗎嘛 不過見佢仲同緊嗰個男人一齊
都係個人選擇
早幾年同當時既男朋友嗌交去廟街算命
(話如果個師傅話你係定性既人咁就唔分手)
咁一直搭車到廟街都係好似朋友咁行去
之後是但簡左個呀姐入去 話佢想睇感情
個師傅話而家個女朋友好定wor
(個呀姐一定覺得我地係朋友關係)
起碼睇到未來兩年都好穩定
最後真係兩年分左手

之後去返已經見唔返個呀姐
我無問佢之前嘅嘢 佢都有講我下年會有男仔 等緊工同男朋友你有冇問佢啲水晶 想知功效點
絲打打字都幾快
佢話你個frd會同個男人分手?
我用語音 唔係呀佢話我個friend會坐正
講真果句我都幾想知佢會唔會坐正
咁會唔會係大肚跟住坐正
我同事。後尾先知原來佢有呢個副業,不過主攻大陸市場
我同事學紫微斗數,試過攞過我八字去算,第一句就已經中咗。話我身體唔好,18歲之前更加係不斷咁病,成年之後好好多
問佢移民嘅嘢,佢話的確我嘅星盤睇得出,我有好強烈嘅移民傾向
個人想求證命定論VS個人意志,所以叫佢算到都唔好講俾我知。到時真係出結果,例如結婚、做手術(佢有批我呢個)先再同佢求證
我身邊都有fd搵過佢算,個個都話好準。一個話佢講中曬同男朋友相處嘅性格,呢個我完全唔知;一個原本拍緊都OK穩定,佢批就話今年有機會散,結果上個月真係散咗;一個唔知出世時辰,佢幫手算翻出來
我唔好意思問啦話就話係好朋友
不過上次同佢出去食飯嗰陣傾起個男人
見佢好似好幸福咁
無呀,因為我本身自己都有好多水晶所以就冇同佢買,其實想知佢係咪真係咁準多啲
我就未睇過好準嘅
次次睇完都覺得嘥錢

利申:超級唔會對號入座
我都想要唔該巴打
t.me/tellthedogxx
我都想知 但又見好多人話佢準 啲水晶好得 我買咗一條又無佢哋講得咁有效 唔知係咪我問題啦
巴打算埋我得唔得?
不過講真都係因為佢廣告做得好姐
其實上得黎講既都估得好準,估唔中既唔會係到出現所以呢到講既師傅都係100%準
比你知道早死咪好好享受囉 好多野做法都唔同晒
其實有咩可以問 有啲想去試下 但係諗唔到想問咩
問性格?前程?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞