一人一個準既算命師傅

1001 回覆
1159 Like 83 Dislike
係咪超貴
當買部iphone 11 64gb
紫微通常睇個大趨勢 Detail啲通常用鐵板神算

利申:屋企用左3代嘅算命佬咁講
呢個好唔準,講我童年同父母錯曬。見我有樓就吹我有父幹
把口又招積
我屋企人明明係大病,佢講到好小事,叫我畀啲毛髮佢做法事(梗係收錢),但佢佢腦膠質瘤,無得醫,好快死埋。
長沙灣鐵板神算邊個想知不如直接tg搵我算 好多人問我驚漏sd左
"睇性格好準"
算過幾個免費嘅 暫時覺得算占卦最準 之後八字 塔羅最後 性格個啲好難唔準 反而覺得講得準未來嘅又真係發生嘅好難 唔係嗰個都得

算過兩個占卦 一個話我今年難揾到工 下年二月年好啲
另一個都話我個運呢排都麻麻 同心儀對象一係就7,8月一齊 如果唔係就要下年 有問名 之前係黃大仙揾過黃晉虎改名 唔記得係咪佢太耐 但占卦個師傅真話我改完個名好好多

年中算古法占星 八字加塔羅 見$880幾平 又可以算到三年就試下

隔住WhatsApp算 又講得岀我脾胃唔好 唔做運動
話我今年7,8月桃花最旺 呢兩年行桃花運 6月尾7月個陣 有幾個斷咗無傾嘅 都揾返我傾 仲要有個已經成年無傾過

而且算到我揾工會好多人會同我爭 見工個陣又真係成100人爭1個位

佢講得岀正緣特徵 唔高有禮貌個啲 同我想要嘅差唔多

只要問得岀 佢都會答 而且會比啲建議
想睇,但驚佢直接話我短命嗰啲,咁我就成世都唔安落 日日淨係諗住幾時死
其實我相信每個地方都會出到少數嘅精英

利申:唔係,人已走
好勁 不過而家唔會上去

細個返大陸老豆係公園撞到個人好似好平寫個名可以算 都好似幾準
要搵個師傅算吓我同你仲有冇緣份

調轉諗有咩想做快d做
識個教連登仔點fg50k既成功fg50k
瘤b

真呀,講完棧自己擔驚受怕 想去好耐一直唔敢
星無好壞
好似死亡倒數咁喎,我會勁上心
我睇李生佢會叫你個年小心d
同埋會話睇下個關你過唔過到
因為佢話醫學進步左好多
好多野早左發現+平時好好保養會變左無咁衰同有得改變
太擔心就唔好去啦
其實唔開心唔順既人先會去算
唔駛去都係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞