|Switch機主討論(144)| Mario 3D收藏輯 | Ori 2 | Mario 食雞

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
老翻膠都380
唔係唔欣賞架,不過真係唔敢吹奏,好玩自己知得喇,免得助張炒風

同埋我覺得佢遲啲會更新到可以share賽道
講真,經過ringfit , 間間舖都係坐貨賣炒價,我落左訂都係用炒價接貨。想正價間舖直頭話比翻訂我

咁可以點,供求關係係咁。香港任記就係比細舖做生意,唉,仲要益狗源
所以買到既話真係寧願蝕運費,玩遲兩三日都唔會比狗源做到我生意
唔講黃藍黑,寶源本身已經係死仆街黎
無炒價有位買兩架都仲ok
炒到成千蚊既話真係不了
750 好正啦
唔好緊火
第一輪班炒狗一定喪炒架
買咗黃泉裂華入面竟然有29頁嘅說明書
世界樹迷宮有排都未胎動完見呢隻都幾吸引
kh音驚有demo了
我當aeon價係標價,好彩有好心人讓一套俾我,終於可以一嘗呢個新創意。

玩咗三十分鐘,我覺得對得住個價。同埋都有收集元素,可以儲車同道具。
我覺得咁多科技公司搞AR , apple ipad pro 有最好的AR 軟硬件。

但目前最佳AR 遊戲,就係依隻mariokart live.任記做遊戲真係好撚勁。
玩多三十分鐘,有兩點真係幾喜出望外:

1. AR鏡頭十分準, 基本上你畫面上過到嘅位置,現實架車都應該過得到
2. Mario Kart其中一個技術重點擦紅黃藍火“感覺“完美重現
隻game完全未聽過
google完仍然唔知玩咩
第一身迷宮,世界樹啲fd
不過係死印嗰間公司做,氣氛比較恐怖
好似出咗xbox先而家先出ps同ns版
tiktok

死印同NG 都好正
依隻仲觀望緊
好唔好玩??
ipad或者手機果啲AR,只係將虛擬疊加喺實境/實物上,除非加埋VR唔係嘅話都只係一個相機加effect嘅app
:而mario kart live係MR,用實物同虛擬做互動(你同時控制到實物同虛擬嘅嘢),所以緊係勁過AR好多

問題都係間屋唔夠大
有牆就收皮 即係唔駛諗啦
點解我見有人話大亂鬥steve個勝利畫面係圖一
但我youtube睇係圖2果個既
未拎隻game出嚟試
正常唔會咁邪惡掛?

亂鬥不嬲唔止一個勝利畫面
尋晚玩咗半個鐘左右咋
玩法暫時冇特別,就普通第一身迷宮,不過設定同音樂好好,氣氛有啲啲恐怖嘅感覺
其實都唔使好大, 架車嘅調頭半徑好細, 我走廊得3呎闊都夠玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞