|Switch機主討論(144)| Mario 3D收藏輯 | Ori 2 | Mario 食雞

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
mario食雞幾好玩
有少少上癮
手殘,好快就死
去到最後係咪有得打boss?
應該係
但我都未到過
我玩左陣 有次 過完1-1就直接去左boss關
今次有中文又加咗sidestory同成就,我會煲多次
同期仲有另一個冷飯真女神轉生3要煲
Baba yaga
之前睇片賣相麻麻
玩落幾得意
睇RYU玩,勁到痴Q線自己玩最勁只係試過去到第5……一次都未試過第一……
https://youtu.be/h_QuIbJHz7o

由3:00開始睇
Yes,我有睇,CLS,笑死我仲要最後都係驘,好勁。由mario maker開始睇佢,佢真係好鐘意玩,睇佢玩好正
有無巴打試過switch插線上網但入唔到eshop,去setting做連線測試無問題
Error code 2811-4006
玩緊mario sunshine
係特殊關卡咁死 刷命又難
gameover之後又要重新行過去
隻game真係好惡意
原來奧德賽已經好簡單
呢隻當年玩到個人好撚salty,今次費事再玩
而家輕輕鬆鬆煲下galaxy好過
最勁都係去到第二
剩番三百幾秒但衰貪心
不過其實都幾易頭三
一開波買花 簡1-2
跟住落水管 博佢出1-3 咁就好易頭三
1-2用黎儲錢
儲到四百幾五百可以考慮下X-4, 3-1, 4-1展開攻勢
新機邊到入平?
10月pikmin 11 月zelda 打爆機可以賣既唔想要digital
12月好似冇咩玩
舊年買完動森仲有張券未用
請問係咪就出新? 我見出咗好似有一年 想年底等新機會否不智?
年底唔似有,快極應該都係出年三月MH個陣出
如果個陣都唔出應該等到BOTW2先一齊出

我上年都好似你咁諗,個陣個風仲勁過而家
後尾見到唔似有,果斷買機,而家開心玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞