|Switch機主討論(144)| Mario 3D收藏輯 | Ori 2 | Mario 食雞

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
喺肥花買左aeon 動森機
仲要係短褲女交收

買左ringfit減肥
同埋機戰T
gf真係 仲衰過mini大叻
「GOTCHA!」 | BUMP OF CHICKEN - Acacia
https://www.youtube.com/watch?v=BoZ0Zwab6Oc
碎料到
睇黎smash今星期應該仲有機會
原來係新歌發佈會
已經唔會對gf有任何期望
直接放首歌算9數啦
除咗mario cart/party, overcook/moving out
仲有咩好玩嘅合作/對打game可以1機4人玩?

我有nippon marathon 同 mr driller
大亂鬥
呢隻我都有
不班同班friend玩 有男有女 未必個個啱玩
Mario Tennis / 炸彈人
想買手掣打芒亨既
千祈唔好買Hori
千祈唔好買Hori
千祈唔好買Hori

好重要
呢款手掣打其他game還可以
打芒亨唔該用返pro掣

呢輪打返xx
發現佢個delay恐怖到嚇撚死人
你試吓用勇太個GP就明
佢個delay會令你經常錯過GP時機

實測唔係我技術問題
因為用pro同joycon都可以正常GP
芒亨好多迴避/GP之類得0.2秒既操作
呢款手掣會累撚死你
芒亨玩家記得用返老任本家手掣
補充,唔止GP
佢個lockon都慢正常手掣幾拍
對mh呢類慢0.1秒都影響生死既真係好攞命

唔信可以拎隻迅龍/轟龍做測試
佢個吼叫正常冇回避性能都碌到
呢隻垃圾掣要回1先有機會碌到
初頭以為耐冇玩技術問題
打左兩星期,手提玩都正常
係家用先有問題,後來再試pro掣
發現係hori掣問題
Hori 專出電子垃圾
Hades 有冇人玩
幾好玩但亦都好難玩,尋晚先開埋支槍
玩得好慢
【お知らせ】
『あつまれ どうぶつの森』更新データ(Ver.1.5.0)の配信を開始しました。
Nintendo eShop的「秋季精選優惠」現已開始!
https://www.nintendo.com.hk/topics/article/a_200930_01.html
薩爾達傳說 曠野之息
優惠價格:HKD 499 ⇒ HKD 349 (30%OFF)

薩爾達傳說 曠野之息 + 擴充票 組合
優惠價格:HKD 668 ⇒ HKD 518 (22%OFF)

路易吉洋樓3
優惠價格:HKD 429 ⇒ HKD 299 (30%OFF)

星之卡比 新星同盟
優惠價格:HKD 429 ⇒ HKD 299 (30%OFF)

異界鎖鏈

鬼屋仲平過用券
幾日前用券換左ZELDA
想問BOTW 淨買DLC有冇得平?
ori 2 真係幾好玩
用gift card去墨西哥買又平
要買鬼屋了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞