|Switch機主討論(144)| Mario 3D收藏輯 | Ori 2 | Mario 食雞

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁睇黎炒味都幾濃,唔樂觀
日野假大空商法正式收皮
次次都講到天花龍鳳
請問動森版主機官方定價幾錢?
紅藍版係$2340 right?
賣左部PS4想過檔老任玩ringfit
thanks
我唔明佢點解對全平台,甚至全平台(包電話)同servers 咁執著為乜
最好笑係佢技術做唔到
隻隻手機game都係maintain地獄
不如任記食左佢啦
妖錶開頭個勢咁勁不過不知進取
就係太進取
咁當時真係有威脅到,所以sun & moon 果期即刻調底targets年齡層。
隻閃電十一人無哂消息
btw隻數碼暴龍又係無消息
進取鬼咩
去到中期都係果個模式
level5不嬲都係一個ip榨哂啲價值出嚟就棄,完全唔識點樣長久經營
(間黃店真係憑實力告急架喎) 得一兩間講一兩次就好笑 但咁多黃店都煮到屎咁 其實有無必要用錢吊住佢地條命
https://lih.kg/2239277
次次既新資訊都係得delay

想問下有無人識點搞,入完online plan但係唔畀down game
入到去都係無mario 35呢隻game
你肯定未dl?
重新開機再試下
一定無dl過mario 35,我一入完online plan諗住dl 嘅時候靜係話已購買但係唔畀我㩒個下載制

試完重新開機都係唔得

p.s. dl 其他 online plan送嘅免費game完全無問題(e.g. super famicon)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞