|Switch機主討論(144)| Mario 3D收藏輯 | Ori 2 | Mario 食雞

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
如果switch lite 一年保加950換部半年保大電switch 算唔算抵屌
terry正
你會插電視就抵
有冇人有玩水晶編年史remaster
想知多唔多人玩
手機版平CONSOLE版一大截,唔抵玩
其實switch有咩game好玩 封咗塵好耐
主要用嚟上youtube睇ps5 gameplay片
今日d FB 二手大谷連續幾個post都有人放
Fifa不嬲垃圾 仲要switch 版
呢張圖嘅全部
除左隻盾

個時數錯嘅
100hr > 300+hr
50hr > 100+ hr
10hr > 50+ hr
新世代機過渡期一定hea 做
仲要switch 版
動森不了低能game
懷疑話好玩嘅都係無打過機

其實我冇打過機
張圖啲時數我fake出黎扮任豚
本身 Switch 版已經唔係用frostbite engine,EA 仲要夠膽死年年都唔改善下啲 gameplay,由 18 開始 hea 足咁多年
要巨艦大炮嘅點會買SWITCH...
動森真係唔驚唔覺就玩咗百幾個鐘……我老婆玩咗三百個鐘以上近排又爆多次dark souls但係爆咗幾次睇返都只係玩咗二百個鐘左右……動森燒時間上真係好恐怖
慢活遊戲
Hea住玩
其實細個打機都係hea住玩,mario細細個打咁多次都未試過去到world 2,一樣咁開心好玩,唔明點解依加啲人搞到打機好似考試咁⋯⋯一定要挑戰自我咁,明明人生都好L多挑戰,打機想輕鬆hea下都俾人批鬥lol
多左選擇係好事
就返自已playstyle就得 (我通常無視啲成就/ranking/... )
我最唔明D人為左成就/白金走去四D易攞到嘅GAME去擦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞