|Switch機主討論(144)| Mario 3D收藏輯 | Ori 2 | Mario 食雞

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
呢隻有興趣 係咪好上癮?
班鬼佬反應係:仆街玩大咗
你過到一次之後就好易玩 已經13連勝
好玩都OK既 不過重覆性好高 變左似刷刷GAME咁
行貨機,如果已經過左保養應該攞去官方度整定去其他舖頭整好?
第一眼我都呆咗
唔係太滿意今晚個參戰
你比Pokémon/Ninja/XB2都好啲
我唔識用近攻武器 盾同機關槍都易過到,但係拳劍長槍太埋身就好易比大佬斬死
劍最難用 長槍你剩用特攻 配宙斯
低攻高攻速配返特效攻會好吹
又驚買咗行版比連衛兵批鬥
條女係咪aeon/apita買?如果佢係狗源行貨你有冇即刻打柒佢?定係你都照買咁可惡?
就係唔知,個卡筍位壞咗要換,唔官方整又唔知有冇零件換
手掣插落主機條軌裏面用嚟卡住手掣個粒的,唔知係咪用得多,個卡筍膠比條金屬軌磨蝕左,搞到而家用力chok幾chok個手掣就鬆出嚟
吓,淨係鬆咋喎,都唔洗換過個呀嘛
同埋我都過左保養,仲會有得咁平換新咩
有單,AEON機啦
問定先買
zelda 買實體定電子版好啲?
視乎你對隻Game有幾喜愛
發現新大陸

唔記得eshop仲有redeem功能

用完gift card淨0.01鎖左區

redeem gold point 0.xx + 0.01買垃圾0.xx game 變番零

終於逃出鎖區
手制係$160
我覺得幾好
但呢度冇乜人講
打到 elysium boss 唔夠打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞