|Switch機主討論(144)| Mario 3D收藏輯 | Ori 2 | Mario 食雞

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
光陰似箭,唔好錯過可以開始打機既日子
點解唔出返RPG
到時大作出先買機又要炒一波
Nintendo Is Getting Sued Over Switch Joy-Con Drift By A Child
https://www.gamespot.com/articles/nintendo-is-getting-sued-over-switch-joy-con-drift-by-a-child/1100-6483001/

法務部大蝦細
?
老老柒柒 身為任豚都不滿佢個手掣質素
17年買 已經有2對jc同1隻pro手掣漂移到用唔到
我反而平時冇乜飄但係玩薩爾達特別飄
玩長game實會飄
XB1,2
Zelda 動森都飄
Splatoon pro掣買咗兩年幾仲好正常
但jc週期性失常,成日覺得老任就嚟公佈新機費事買多對
真心希望有次告得成,老任呢啲唔仆一次街唔會面對問題
我打火紋俾個制搞到揀錯指令
有回帶 唔驚啦
如果舊作就要告到佢破產了
回帶都有限次數,已經唔fair
當任天堂否認 就代表就快有新機
久美子
PS4 Pro機主表示已訂XSX
好波,不過慣性銷售最後香港一定係PS5天下
準備接收負皮
微軟同老任嘅香港marketing 咁垃圾好難一時扭轉
見到今次多返人轉xbx係開心嘅
如果香港老任搵城城拍廣告賣ringfit
IGN: FIFA 21 Legacy Edition (Switch) Review
https://www.ign.com/articles/fifa-21-legacy-edition-switch-review

2.0/10

thank you ign
EA
次次都與別不同用唔同(上一代?)ENGINE,收你正價,真係睬你都傻
Chinese video platform bilibili plans a secondary listing in Hong Kong
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞