|Switch機主討論(144)| Mario 3D收藏輯 | Ori 2 | Mario 食雞

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我都覺得Fake
當年笑鳩XBOX封2手
依家自己做相同既野
出面咁快開定post,我唔多信sony會咁弱智
如果佢而家方向行得啱行得順,仲搞到咁絕特登激嬲玩家,咪就係弱智(呢排改掣設定單嘢都已經係)
上次capcom單嘢反彈聲音一樣好大,更唔好提以前自己串m$條片,大把前車之鑒
而家自己起步勢頭唔好就少做少錯啦
佢真係咁濕鳩就搞share account買驚嗰班先啦,起碼佢出師有名大條道理話一個account分n個人用唔啱,有排都未輪到二手碟
今晚會唔會有春叫
有都禮拜四啦
研究所嗰2個人
唔係萌系
研究所邊兩個人?
共雪 算把啦
隻game又迫隊team一定要有人做坦補
蘿莉樣嗰陣擺pose冇乜嘢,正常樣擺個feel就好造作好mk妹
『ゼルダ無双 厄災の黙示録』知られざる100年前の記憶
https://www.youtube.com/watch?v=eYuyey01oKY
咁搞法 怪物商店條友出戰都有份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞