自稱良心美容院 黑心weirdo beauty店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水 被揭發後拒絕公開交代打算冷處理

878 回覆
482 Like 6 Dislike
推呀
又前後矛盾bio寫”反KOL廣告洗腦”,轉頭請一大班人幫佢宣傳再拍片教人創業話請KOLCLS架大話精佢自己完全背道而馳
秘制支那黑心配方係貴架喇
包面診一次同針清兩次成皮野唔知出面睇中醫可以睇多次呢平時去美容院都話每次treatment會睇返你膚質狀況去提供服務(雖然香港又真係好多間理撚得你sell咗你先),你亦有權reject企硬唔做,但咁樣一炮過收你成萬幾蚊又唔洗keep住update見返client唔知邊個食水深啲呢
洗眼呀啲支那野咁冇保障效果如何 有冇日本通透感?
嘩~ 啲嘢賣咁貴原來淘寶貨
變咗用蝗語嘅小姐姐啦
KOL 最叻用淘寶嘢呃錢。再講到自己好努力創業
勵志
再推 等多d人知
Push
絲打好勁咁都搵到!覺得佢同其他kol唔同嘅意思係。。。?
一直都係自己買料自己做角蛋白 1set $3xx 已經夠做幾次
條L樣用支那料仲要收$5xx 都痴痴地 所以真係唔咁去香港啲美容院 幾貴都係假
dklm仲出勁多post引哂班大陸西落黎香港有今日真係多得依啲仆街唔少!
今年7月仲用緊小紅書 又用支那貨 又講蝗語 好心咪扮黃搵食啦屌
依個係佢個漢方treatment ig每句都睇得出有幾自大用名譽做擔保呀姐你有啲咩名譽呀當正自己係明星咩!依加比人踢爆哂啲野就扮睇唔到唔回應,唔係好true有果句講果句嘅咩
絲打唔會又係買黑之羽嘛。。。用落近眼既真係要搵間信得過嘅做足功課先好呀
我推!
最諷刺係只要你話你係黃
啲人就會覺得你係個有良心既君子
真係越挖越多野見佢小紅書follow咗支那黑之羽個page仲有啲大陸美容院同特別嘅紋繡技巧page話平日睇文獻研究 扮哂美容專家 原來就係喺大陸網度學返黎
呢個真
識個auntie做美容院就係用淘寶機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞