自稱良心美容院 黑心weirdo beauty店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水 被揭發後拒絕公開交代打算冷處理

878 回覆
482 Like 6 Dislike
push
push
繼續推
push
良心店主又出post當冇事發生 另一邊又疑似用假ig ac DM我想chok我係咪佢學生其實我係唔係佢學生,幾時幫襯過又有乜關係呢?樓上仲有條垃圾話 有料就報海關告啦正苦靠唔住是常識吧!定你識人做海關想知係邊個咁樣揭發哂啲衰野呀佢越係做埋哂啲小動作我地就越唔會比依個post沉底話說佢個商業登記上網睇係今年2月先做,但佢2017年開業,憑咩拍片教人啊?https://youtu.be/GMbSFdcgpzM
Skin need自己都有用 係比較貴既好老實 但用落係皮膚穩定左 雖然珍姐有份賣不過覺得算係咁
不過淘寶野黎搽落眼就真係不了
Brian Cheukying
真性情同無修養無禮貌係兩回事好明顯佢係後者
好可能已經犯法
係咪同緊自己講
追哂post, 總結係
條女好撚識玩, 早幾年諗住靠樣搵食,去選美想上位。
後尾發覺個樣其實好普通,就轉行知性/ 事業女性 路線,但又得半桶水。 (我覺得佢有d似男人樣,係樣衰個隻,而唔係英氣)

條女真係慶幸活係 social media 盛行既時期,有埋有d kol朋友吹奏,呃到唔少妹妹仔。
絲打要小心啲
佢真人應該好自我同自大
正解
啲語氣似足傳銷撚
當正自己係人生導師咁,護下膚講到改咩人生做乜鳩啫
留名等睇圖
推推推推推推
個名好襯佢人地話唔想消費黃店同聲稱自己唔識講大話喎啲素人ig repost review都係靠giveaway R返黎
佢身邊咁多莊員咁多kol朋友 up得出名嘅淨係得鄭宇澄出story撐八婆人緣咁好一定好想知份人咁扮野咁黑人憎 實大把人食花生想佢收皮
黃店學人2020年都仲用小紅書?咩黃店嚟
屌小心呀
嗰堆係佢間美容院去幫手旺場嘅全部都係啦
唔止勵志人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞