自稱良心美容院 黑心weirdo beauty店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水 被揭發後拒絕公開交代打算冷處理

878 回覆
482 Like 6 Dislike

個語氣閪到未做佢個客都已經好似要畀佢教訓咁CLS
Sell真性情嘛
專家袋錢入你袋呀
https://cityangel.asia/index.php/Artist/movie/name/yuki/grade/Uploads.html有參選片段才藝表演做特務聽埋佢把聲去埋台灣交流一定唔係為咗紅同為搵老細而參選拍埋去班呀姐隔離三甲不入Yuki姐你永遠都係我心目中嘅冠軍
包包支那閪
Push
救命睇到好尷....
屌你老尾 佢啲所謂kol咪又係勵志雞 圍威喂 成班發明星夢 死藍絲
見佢講到咁有良心
仲諗住幫趁下
但原來講一套做一套
不了
仲想知
佢賣skinneed個d護膚品
係咪又係大陸入貨 貼個貼紙上去就當上菜咁賣?

佢d護膚品無知名度都賣到勁貴
繼續推
今日依然扮無野出story sell嘢
之前有支面膜佢賣1680 我心諗咩咁勁 上網搵下 見到普遍都只係賣緊680 最後我係一間無乜宣傳 但開咗好多年既舖頭搵到450 個下心諗 嘩食水使唔使咁深...就明哂點解又可以自己搬出黎住 又轉大舖
Skinneed依個brand應該係pkj個fd babygirlo同家姐嘅家族生意,我未用過唔評論咁多但我自己會寧願買the ordinary/ Factiv平啲嘅替代品南瓜珍都有份宣傳得嘅野變相效果就係叫倒米加上有良心店主嘅人格擔保然後又開心大發現南瓜珍都有淘盒大陸黑之羽用呀唔怪得啲人仆到去良心店做皇牌睫毛啦 真係好多人唔check background就覺得有日文=日本野不過南瓜珍冇講過喺邊度買都冇話係日本原料唔知係怕用支那野比人屌定係為viewers著想呢
LM 呃錢正仆街
真係支那婆先夠膽用
食水咁深仲叫自己良心鋪
Push ah
去睇皮膚科食a酸 睇台灣莊醫生/陳皮學護膚去痘
哇屌 食水好撚深...
真心呢啲要小心
好撚尷尬為左出名真係做咩都得 唔怪得賣支那野
最少賺千幾蚊一枝 終於唔洗再做臭雞可以扮上菜
推到佢仆街 唔好再呃妹豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞