自稱良心美容院 黑心weirdo beauty店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水 被揭發後拒絕公開交代打算冷處理

878 回覆
482 Like 6 Dislike
咁樣就上到樓真係唔推唔得
希望d妹豬醒醒定定啦
Push
素顏成個阿賓咁都話young&energetic
佢del哂爆佢爆佢大鑊果個ig: taobaolashlift啲留言!!!擺明講中哂 想當冇事發生喺佢度留言一啲侮辱成分都冇 只係想佢回應返佢啲大話都可以俾佢del 今次推唔郁就再冇機會麻煩大家可以整個ig貼依個post嘅link喺bio follow佢啲followers ,多啲宣傳依間良心美容院
望住佢鋪ig followers慢慢就黎跌破4000,而依度正評默默過300(雖然都係未夠)但證明個post keep住有人睇到佢啲衰野麻煩大家繼續幫手推直至佢收皮為止或者大家有冇啲咩建議例如佢佢最新IG post度留言?
佢啲fd實會del去其他美容院ig度留言或者dm叫佢地幫手spread有冇得諗follow啲有follow開美容院嘅妹豬?
又得啫 人地另一target係班大陸西嘅生意,等緊通關就接嗰班小姐姐嘅booking
完美分析只可惜香港實在太多貪靚又懶research嘅人比佢呃咗都唔知
比多張佢老母美容師嘅圖你
佢有喺小紅書度教人化妝話唔定班大陸西會覺得佢好有異國風情
媽啊點解佢咁有自信去選美https://youtu.be/fy_3a5gFNJA
下面有人又留言問點解條女冇剃鬚就上鏡
Push
推多幾推翻唔到身
又出新post等睇依兩個comment又會被消失
良心店主:遲d del 埋聲明個post 又可以當無事發生
睇親佢張相就覺得佢生鬚
我記得嗰陣有幾個story係sell佢嘅護膚品
咁佢賣嗰啲都真係幾貴
佢啲story係話類似做女仔就應該買啲貴啲嘅護膚品keep好塊面
用啲cheap嘢就只會搞到成個人cheap哂

聽到嗰下心諗其實唔係個個人都afford到啲貴價產品 仲要係pkj啲貨
你想sell自己啲產品姐 唔洗咁黑心咁講嘢呀嘛
唔怪之得佢同高級怡fd到 兩個人個品格都係咁差
Pish
Dns
發覺d treatment都好撚貴下 ,個人妖仲要係 one man show
計番時薪,仲高撚過 24/7 Ibankers
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞