自稱良心美容院 黑心weirdo beauty店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水 被揭發後拒絕公開交代打算冷處理

878 回覆
482 Like 6 Dislike
43吋長腿
嘩佢啲黑歷史真係陪洒妹
記得個post有圖架喎

成堆女都成副雞樣勁濃妝
建議樓主pin埋佢玩小紅書食兩家茶禮嘅圖👏🏻👏🏻
佢好似係未讀鄉中?
佢story highlight入面啲網紅有啲真係識你老鼠
逐個數班famj
首先有後生仔傾吓計 簽cctvb已經係原罪唔洗多講入去做小丑圍爐打飛機做”artist”

落選港姐一名

隔離痴線西post好出名嘅大爺
仲有高級怡
日後邊個kol唔做好research比依間黑心美容院sponsor 連累埋自己嘅信用就唔好啦
利申:從來kol推介得嘅都唔會幫襯
推到佢仆街
推爆佢
依個時候真係出少句聲當幫忙上面都有人話條臭閪對住班kol就好好服務咯仲要係佢大學莊員fd底架喎唔通整到你鄧家彪咁咩?港版雞排妹呀嘛走出黎刷存在感幫你回帶R多啲followers嘞咁有義氣https://www.hk01.com/%E9%96%8B%E7%BD%90/297153/%E8%A2%AB%E5%B0%81%E6%B8%AF%E7%89%88%E6%A9%8B%E6%9C%AC%E7%92%B0%E5%A5%88-%E7%90%86%E5%A4%A7%E9%9B%9E%E6%8E%92%E5%A6%B9-%E9%84%AD%E5%AE%87%E6%BE%84%E7%B4%85%E5%88%B0%E5%8E%BB%E5%8F%B0%E7%81%A3
想講好耐佢整眉好核突 好似有個框框住條眉咁
出面大把平過佢又整得靚過佢架啦
估唔到咁cheap用淘寶貨
仲要好人好者玩小紅書
係到呃啲妹豬錢 好仆街
先唔講店主私底下份人係點 但以事論事 又用小紅書又話自己係黃 另一方面又參加支那選美 又用大陸野 但扮日本野

最大問題係佢收得貴得嚟又唔係話好有質素保證
如果佢係醫學美容質素就話啫

然後仲要好串同自大
利申 去過佢嗰度做小顏

其實只係普通按摩 然後收你千幾蚊 又話自己去親身飛去日本讀咗個證書 但成件事根本係冇佢講得咁專業

雖然小顏一般來講都係唔太可信 但佢咪又係用呢啲招數搵錢
Natabcde呢條女算吧啦
Pin咗!唔該哂絲打提醒
佢講到自己良心美容院咁㗎啵
以前已經比人爆過一鑊?
貴咪貴在佢有kol加持,甲級寫字樓鋪租,同佢自住海景樓度做起咗就請技師 unun腳淨係負責宣傳就月入6位數
再幫推
$3000再加廉航大阪機票錢(順便去個旅行)就係技師同可以話喺大阪拜師pro到瘦到面
係啊性格好撚古怪

撇除佢個人恨做明星恨到發癲
講返佢間嘢
我見親去佢到做飄眉啲人都整得勁肉酸 好趕客
又唔係平喎我見到都唔想去幫襯
依家仲要誤導人
我想講單新聞有圖SOR
人地話啲眉整到好自然架
係就係冇hard sell
但就靠marketing同啲KOL 光明正大收貴你 用大陸料但收貴價
再用佢副嘴臉同你講 唔揀佢間鋪話係你走寶 其他美容院都冇佢咁有良心咁專業

但其實佢所講嘅美容知識 肯上一上youtube睇 肯花小小時間search下已經大把 台灣莊醫生果啲 人地果啲就真係叫專業啦 人地真係醫師 憑佢2 3年做美容院就話自己有幾pro 會唔會太過自大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞