自稱良心美容院 黑心weirdo beauty店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水 被揭發後拒絕公開交代打算冷處理

878 回覆
482 Like 6 Dislike
推佢老母,又1間消費香港人既死黑店
DLLM 7月仲用小紅書仲要叫人落黎香港
介紹班大陸西去元朗玩見唔到日期嘅?
Push
推下先
扮黃嘅大陸G
朋友嘅朋友喺佢度學黑支羽睫毛 佢有同黑心店主嘅對話圖,但如果post出黎嘅話條八婆一check就會知邊個總結係:
1)開舖接客 定價唔可以低過$500
ig話免費租場接客 但完全無提過收到嘅錢要同佢分實質收到一個客人嘅錢 自己只有$300可以袋走 其他都要分比佢又話:「為業界保持良好競爭,承諾Weirdo Academy Group裡面的成員店鋪角蛋白睫毛定價不能低於HKD 500。」
2) 帶人去佢個場練習要收番$580,考試唔fail再考又要比$580 (點為之唔合格亦冇一個準則)
3)完全冇講過咩獨家揭秘IG開店技巧
4)whatsapp問佢野 隔一兩日先覆
5)考試期間走去做其他野,間唔中先望兩眼咁,唔係全程望住,即係有咩做得唔好都唔會知自己衰左喺邊
6)學費一開始$4200 加價加到$5800
教嘅野好少 好多野都掌握唔到 做完出嚟嘅效果好差

咁我不如小紅書睇官方黑之羽教學橫掂都係同一個原材料唔怪得八婆又搬靚屋自住啦一個學生就$5800 頒果張Weirdo濕鳩證書同支那黑之羽一盒 收一個學生=10個客嘅價錢(其中一個客仲可以用黎做上堂教材)
19年2月28日post嘅,但樓上有人cap低咗佢兩個月前仲用緊 有覆班大陸西留言
仲有見佢save埋啲深圳好去處果啲post,dnlm 2019年9月28號出嘅post黎架!姐係依年香港搞到咁都仲有意慾北上消費正一垃圾如果唔係武肺封關依種人肯定仲係會keep住去振興大陸經濟
好似有,ig就肯定有
絲打師承良心店有咩感受 $5800係咪物超所值分享一吓
Thx樓上有份幫推嘅各位要收皮真係靠今鋪 佢唔回應就係想今次件事淡咗繼續搵食 佢今次瀨過野日後一定會好小心 而我地都冇下次機會
夠證據咪報海關囉 垃圾
個店主出咗聲明post
推上報
我有個fd join咗佢呢個course pass埋
個店主教佢點創業
點知一個客都冇人肯幫襯佢 佢而架肉痛到仆街
佢男朋友好有錢架
冇得做店主都仲有男朋友養
疏忽⋯⋯
而加擺到明係呃人喎
你係佢本人定佢條仔呀?依個時勢仲可以靠政苦?定你又瞓咗成年幾呀垃圾
冇料仲大大聲有料一早告左啦
夠膽咪報海關睇死你都唔敢啦 剩係上黎公審
成個post都係料
你係咪盲撚咗 垃圾
你講完人地繼續風流快活 覺唔覺你地人生好失敗
人地錢照袋 理撚得你
睇佢收藏嗰Dpost 都知佢到今年 2020年8月尾都仲玩緊垃圾小紅書

初初仲以為佢話俾中藥敷料又出哂post嗰D係深黃添
吹咩 係鐘意公審
推多2下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞