自稱良心美容院 黑心weirdo beauty店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水 被揭發後拒絕公開交代打算冷處理

878 回覆
482 Like 6 Dislike
就算無犯法 都唔代表佢手法無問題
佢憑咩教人創業
你個fd又咁天真幫下朋友整算啦
冇犯法咪得夠料一早報海關啦 咁多爹
真係冇影響嘅話理撚得我地就連聲明都唔出啦比人講中哂解釋唔到就喺聲明個post度秒del人地留言嘅我係中意公審狙擊呀理撚得你
係香港仲講法治 訓撚左成年?
我地係鍾意繼續推呀
唔鍾意咪唔好睇囉 咁多爹
一係就搵証據反駁 睇死你都搵唔到
用心良苦另類手法幫手推post多謝你呀
有人好嬲嬲豬
好恐怖 好彩無去做
我係佢啲fd就出少句聲當幫忙諗起良心院長個又忐忑又西閪嘅樣就由幾年前youtube彈唔起 到依加除咗啲誇張標題字眼嘅片之外 view數都係千幾 明明就好Care唔洗唔該 今次幫你紅喇 鋪頭多咗人follow食花生
略盡綿力推一推
知呢條友成日打埋哂啲勵志野
其實係香港搞到呢啲正牌野一係自己勁叻本身識好多人
如果唔係啲大牌子點會比你呢啲無名小卒代理
禁錯左不推文
本身諗住佢好好咁樣回應返絲打嘅問題同講清楚返件事 加上原本以為佢係企係香港人呢邊 我都可以抱住可觀望嘅態度 比次機會佢 但原來越爆越多 一邊話撐手足 扮黃拎光環 食人血饅頭 一邊偷偷玩小紅書攞大陸西嘅知名度 而且仲要整埋啲呃錢課程食水深 真係好冇良心 你玩小紅書就唔好撚再賺香港人錢 你去揾小姐姐嚟你度做啦
仲要del cm
嚇下都好
最接受唔到佢用小紅書😨😨😨 真係估唔到,又講到自己幾黃,又話成日sell自己真性情,點知竟然喺小紅書叫大陸人黎香港,仲鼓勵佢地入元朗因為少人😨
謝謝幫推又真係好勵志嘅由開業一直都用大陸野做皇牌睫毛療程 可以靠呃消費者同學生扮良心美容院學校搵埋咁多陰質錢 啲大陸成份咁滋潤睫毛眼球 話唔定對眼會開光近視都冇埋
push
真係完全冇回應過 因為根本兜唔到淨係一味喺度證明唔係被踢爆先轉用其他牌子咪轉走風向啦!事實係由佢第一日選擇用大陸野呃人係日本料 再話係大家自己誤會咗 屌有哂相係佢自己話係日本品牌日本原料架 一啲屈佢嘅成份都冇呀仲想抵賴加上扮良心美容專家扮黃R大陸西生意 食水深課程 同一副自以為是嘅閪態度先比人狙擊
告你老母呀 本人定莊員呀?若要人不知 唔好咁撚cheap
肯告未垃圾
成班現實失敗者剩係識得公審夠薑咪報海關
又黎幫手推post真心on9唔係假膠架喎你
輕輕一推
推到佢收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞