自稱良心美容院 黑心weirdo beauty店主大陸支那貨扮日本眼睫毛藥水 被揭發後拒絕公開交代打算冷處理

878 回覆
482 Like 6 Dislike
Push
pushhhh
呢條女中學個陣已經出哂名貪錢 一早發明星夢 發到以家都仲未紅到2014年仲見到佢做TVB世界盃節目陪企個班女之一 跟住成班女俾人影到一齊上大陸陪老細飲酒 有冇巴打搵得番篇報導 想知再講
哇!推推推!
終於有人講呢間嘢同個店主cheukying
Ig: cheukyinggg

大家可以去聽下d袋錢落你袋嘅bitchy tone
條條YouTube片我都有dislike
全球城市小姐(先生)暨全球城市形象大使選拔大賽(Miss Globalcity Pageant),目前擁有超過70個國家150個以上全球城市組織,加入這個新興選拔組織,2009年進入第十一屆賽事,華人第一品牌賽事,全球以「城市」為主題的第一選美賽事。前身為1989年創立的中華港都小姐選拔組織,由臺灣著名影視明星、中華全球城市選拔協會理事長張如君博士于2003年創立,2014年正式授權北京新如君文化有限公司於全球範圍經營授權、管理該選拔賽之活動。

支那小姐選美大賽
成班friend / kol 係到圍爐,垃撚圾
見到仲用小紅書真係呆左
用大陸貨幫大陸「小姐姐」美容
即刻make sense
你段野D用字睇到我生眼cancer
https://www.youtube.com/watch?v=ecKZVo1xEPo

雖然搵唔番個篇報導 但有證明佢做過CCTVB低俗講波團 跳得好L尷尬
覺得多kol宣傳嘅嘢都唔係好嘢
Btw佢個班理大勵志堂姊妹都唔方好野
留名睇仆街
條女係咪好想紅好想上位 唔係點會參加埋啲on9選美?呢個係咪大陸選美嚟?
啲KOL咪又係佢班fd嚟嗰啲KOL本身聲譽都唔好得去邊
真 勵志出得嚟 大家都係咁嘅質素
其實你佢個fd 又係出名kol 講嘅嘢已經好唔客觀 見到佢ig cm撐佢個啲全部都係佢個fd嚟

https://www.youtube.com/watch?v=107roO4m_e8

「無論你係讀緊中學定大專,只要你認為自己或者身邊嘅同學仔有呢個資格,都可以自薦或推薦俾我哋!」

中學個陣已經發緊明星夢 一升左上U即刻自薦做女神
全球城市小姐(先生)暨全球城市形象大使選拔大賽(Miss Globalcity Pageant),目前擁有超過70個國家150個以上全球城市組織,加入這個新興選拔組織,2009年進入第十一屆賽事,華人第一品牌賽事,全球以「城市」為主題的第一選美賽事。前身為1989年創立的中華港都小姐選拔組織,由臺灣著名影視明星、中華全球城市選拔協會理事長張如君博士于2003年創立,2014年正式授權北京新如君文化有限公司於全球範圍經營授權、管理該選拔賽之活動。

支那小姐選美大賽
屌成個男人咁
又真係有啲似男仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞