Samsung Galaxy 集中討論區 (98) Z Fold 2 | Note20U | 留明ZF2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
bro N20U Update咗最新版Ver,次次開機都Lag幾下有咩方法解決
我又唔覺喎,係解 SIM Lock 窒一下就冇事
iPhone X trade in 換N20 係極度傻

N20係垃圾機

N20U就OK
Note20真係傻嘅先買
要平機就等S20FE開價算啦
U貴好多,係嘅我換返iphone算
好啦
換返iphone算啦~
有時見依加samsung好似幾正咁,note仲有筆,之後再算了
S20+ / S20FE / N20U
3揀1
差嗰少少
好似貴2000幾唔係咩
如果係 trade in +$800 嗰陣換,會再抵啲
係Samsung post 啲人都叫你換番iPhone 你就知細n20有幾伏
現實冇如果
過咗去就過咗去冇得返轉頭
依家要筆一係買貴一係等減,我諗iphone 12真係出嘅時候N20U應該會減價
其實扣埋信用卡回贈,差二千零真係唔多
我依加trade in 都係加咗700,原本淨係可以換2600幾
真,我依加完全打消念頭
咁買N20都一樣有得扣埋信用卡回贈嘅
如果你仲搵到Note 10+嘅話
Note 10+細鋪$5900有$500八仔送都比Note 20好
冇匯豐信用卡,同埋我原本嘅諗法係想換一部平過iPhone但係性能又差唔多嘅手機,因為iPhone不嬲都比起其他牌子貴少少,但係如果你話我依家換部新嘅電話同一部新嘅iPhone價錢都差唔多嘅話,咁我不如換返iPhone算啦

再加上我幫人補習都係搵得個雞碎咁多我都係繼續儲錢算數
但係佢個背脊反光位好姣我再諗下先,anyway thanks
咁冇喇,你等埋iphone 12出咗再決定要N20U定ip12啦
唔要筆S20FE amazon賣緊四千七,香港可能差唔多
Samsung旗艦要抵買嘅一定係S20/+/FE
不過呢排S20/+啱啱完咗送八達通$500 冇之前咁抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞