Samsung Galaxy 集中討論區 (98) Z Fold 2 | Note20U | 留明ZF2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
A12z>>>s865+
問完 佢話維修部check唔到有呢個配件
要我打去3星專門店問先知
真係好垃圾
聽講大陸行貨免費,水貨搵佢買收40
我唔介意俾錢
但係唔好十問九唔知啦
本身帶入耳式都要用最細個size
bud live呢個size隊入耳仔 真係頂唔順

lm
睇片文書同高性能完全扯唔上關係
Office係dex mode較得好過ipad os,amoled對比lcd睇片有先天優勢,quad speaker對比可以去實際聽demo/去片 https://youtu.be/bCncJ9Z_qNI
Btw dex mode打中文字係有啲戇鳩 弱智三星完全唔諗住汁中文輸入法嘅問題
想問m51支唔支授aptx hd或ldac? 同問A71? 因想買部後備機聽歌 謝謝
buds 同 buds+個叉電盒係咪通用?
擺落去見佢又有反應
https://www.youtube.com/watch?v=Y5Dbcw7QWRo

World's First Under-Display Camera Smartphone is HERE
有無人whatsapp下載唔到錄音?
仲有4日就知有冇新電話用
唔知賣幾錢
2日
想問下,妹夫就嚟去外國讀書
想佢走時送部手機比佢
我用WiFi 知佢用緊S8
想送返同系列最新比佢
想問最新係咪S11?
同埋宜家幾多錢
打開速成
有冇方法補救
外國LTE bands 未必岩用晒
乜咁㗎你唔講真係唔識
唔用速成唔知 建議你去舖頭撚下部野先
Galaxy Watch 3定 Active 2會好啲
s21有咁既我都收貨
lm
佢去邊個國家都可以check 到既
最新係s20 建議買plus
想轉會3叔,但係想問下iphone上面資料點樣可以完全copy去N20ultra or Fold 2 (特別係whatsapps/business whatsapps) 會唔會有鋪頭肯幫手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞