Samsung Galaxy 集中討論區 (98) Z Fold 2 | Note20U | 留明ZF2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
多數係呢type人先咁追呢啲嘢
利申唔係大叔
多數啫
我唔太鍾意貼mon貼,但拎機全部幫你貼哂,用落睇下點再算
雖然我都係大叔,但係我都見好多年輕有為嘅師兄出機
其實萬7蚊係咪真係咁貴,去一轉日本幾日都冇左,萬7蚊部電話用1,2年點解會貴
我寧願去日本
fold 3 下年8/9 月又出、點會忍到同用2年
去到S20 plus無貨
最終買咗Note20 ultra
想問部機應該還Ok?
咁其實永遠唔洗換機,反正年年都出新機,永遠無話最新最好,想買咪買,萬7蚊今時今日算咩錢
岩阿, 價值觀問題姐,我覺得值係因為呢幾年d機真係悶到仆街,見到部咁既野,我立即想轉會了,因為我覺得值,佢比到新野我
前面認同,最後唔句唔認同
d丫叔先勁
有錢咪換 冇錢點買依部野
CSL家庭plan重新簽24個月-3000,差啲就簽咗
想問吓Samsung S20買完之後登記無線耳機係咪會有email回覆信?定係直接去門市拎㗎?佢寫話「請攜同手機、購買單據及換領信於指定期間到換領地點換領禮品,換領時工作人員可能會要求閣下出示身份證明文件,購買單據和貨品,以作覆核之用。」

換領信係指email?不過佢幾時先會send嚟?有冇人拎過可以講吓?
keep住用CSL既話the club可能都已經白金,直接9折買好過
幾時先可以轉台呀屌
我4G用量王,而且五張Sim卡用得晒,
計落一定最抵,但係佢係回贈形式,
即係都要比17000先

細舖剩機都唔夠csl平
我都係5sim無限plan
唔出機同出機個價為番差唔多

你有冇睇過自已the club咩grade

白金買fold2有9折喎
有冇舖有z fold 2 實機睇,想渣上手feel下幾重,同打開個mon係咪真係咁大
好多間都有,有d用蓋cup住要問佢
原來問就有

我就係見門口間間cup 住以為冇得試
s20+點搵到5990咁抵
SMARTONE特選客戶價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞