Samsung Galaxy 集中討論區 (98) Z Fold 2 | Note20U | 留明ZF2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
後日俾答案你
我岩岩無打電話直接入去拎,佢即刻開箱拎比我
師兄咩色同邊間鋪?
有冇巴打walk in fold2,邊間送啲野最實用
其實要整到K zoom咁先解決到問題
不過我真係唔介意佢用最Top嘅spec出部K zoom後繼機
S875, UFS3.1, 512GB, 1" sensor, F/1.5~F/2.4, 24mm~240mm, super steady ois
所以咪提議你地去設定 -> 顯示 -> 版面配置縮放, 揀返左邊果款 (同時查看更多內容), default係右邊
樓主PIN呢個COMMENT, 得唔得
一早轉左,但都係大,因為個mon大
聽講下部iphone都放棄1/2.55"轉用1/1.72"
不過都冇1/1.33"咁大
我還好, 我仲執緊個LAYOUT, 個版面可以放多好多WIDGET
但係Samsung粒1/2.55" 1.4µm 已經由S7用到Note10
諗起要執兩次頭都大埋

d widget好撚大
好慘 有機無case 用 要買個袋袋住黎用 直到有套

另一個問題係 點解佢唔出埋個面套
fold2 csl訂 岩岩去未有機
衛訊條友整花左一條痕係大屏保護貼
入唔倒佢數
同問
黑色 北角鋪

真心好靚,但佢無殼無盛,唔夠膽過資料住,apple轉an機,好似要攪好多野
點可以主MON一個LAYOUT, 副MON另一個?

隻buds live 又有更新
唔係本身就分開架咩
無野, 三星個界面係, 但我用慣左nova laucher
入開發mode較高d dpi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞