Samsung Galaxy 集中討論區 (98) Z Fold 2 | Note20U | 留明ZF2

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
三星Galaxy S20 Fan Edition 5G採用匯兌頂的光學屏下指紋識別方案,體驗上要比高通的超聲波屏下指紋識別方案更好。

Galaxy Note20,A71 5G,M51的邊框都比S20 FE窄,是因為它們採用Super AMOLED Plus柔性屏,而S20 FE採用Super AMOLED硬屏。

Super AMOLED Plus:通過柔性OLED技術實現更輕更薄的面板從而實現更加符合人體工程學的設計。簡單來說就是柔性面板做直屏的意思。
我用s20+ close up 果陣都會有慧差
係咪今代物理缺陷?
我覺得三星一定有派貨 只係啲濕鳩電訊商唔撚通知你哋
我出街用又唔覺好多人留意到
不過我搭車嗰時都唔係好敢打開個大mon用,好似啲嘢畀人睇晒咁
反而係我而家會望下有冇其他人都用緊fold 2,不過暫時又唔係好見有
應該好難見到同伴
支那s20 fe 好精明咁有8+256
想問note10+有咩mon貼好用? 家母跌電話跌爆咗張原廠mon貼
8GB Ram 唔多夠,我用s20+ 長期用 6.5GB
跌爆左張原廠但mon冇爆
Triskin,Honda UV
見過有OL用 fold
以前iphone係身份象徵,依家係z fold
要特別版嘅zf2先係身份象徵
之前用fold 喺街真係唔會打開、好似乜都俾人睇曬
有時外mon 細都係優點

系統佢見你有位咪用多d
如果直接咁計我都唔夠
我已經靜係開fb ig 同 wts
間中玩下FPS game
未見過人行街搭車用ipad
z fold 2巴打們有冇評價?電量如何

原來其他機個120hz會好多app都鎖60
琴日去左問2次
今日去左問1次
都係話冇貨 未返 派得好少貨 唔知幾時有
hea9我
部機成萬七蚊都要受氣
有冇人知Fold2上台/續約plan幾錢
CSL拎咗..第2日去訂..咩都冇得送...皮case都係得黑色

除非做到個鏡頭成粒奶頭咁大
s20+有冇用到嘅gcam?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞